Žinią apie naujagimį patvirtino pats A. Šedžius. „Erdvilė pagimdė šiandien ryte“, – pasidžiaugė pašnekovas.

Dėl mažylės vardo tėvai galutinai neapsisprendė, kadangi Andrius turi vienų sumanymų, o Erdvilė – kitų.

„Dėl vardo kol kas kariaujame“, – nusijuokė jis.

Verslininkas pasiguodė, kad penktojo vaikelio jis sulaukė būdamas, deja, ne Lietuvoje.

„Pagal viską Erdvilė turėjo gimdyti šeštadienį, todėl vakar ramiai išvažiavau į Hamburgą, čia esu iki šiol. Man būnant prie Varšuvos Erdvilė paskambino, kad jai prasidėjo sąrėmiai, informavo mane, jog ji jau važiuoja į ligoninę, tačiau aš jau nebegalėjau grįžti. Taip išėjo.

Į Lietuvą planuoju grįžinėti šiandien, susitvarkau reikalus ir grįžtu atgal. Visą naktį nemiegojau. Jei pavyks – namuose būsiu rytoj ryte“, – pasakojo pašnekovas.

A. Šedžius pasidžiaugė, kad Šiauliuose gimdžiusi Erdvilė yra sveika, kaip ir jųdviejų dukrelė.

„Viskas gerai. Mažylė jaučiasi puikiai, mama – taip pat. Tai svarbiausia“, – tikino užsienyje kol kas esantis verslininkas.

Tai, kad pora laukiasi dukters Delfi žinojo jau spalio mėnesį, kuomet A. Šedžius atviro interviu metu dalijosi ne tik apie vargus renkant vaikelio vardą, bet ir neliūdną gyvenimą po vienu stogu su kone perpus jaunesne širdies drauge Erdvile.

Šis vaikelis studentei E. Pilvinytei yra pirmasis. A. Šedžiui naujagimė dukra – jau penktoji jo atžala. Iš ankstesnių santykių vyras turi du sūnus ir dvi dukteris. Tiesa, vaikų politikas norėtų dar ir dar.

„Kuo daugiau vaikų, tuo geriau. Gali būti ir 10. Aš nuo to būsiu tik laimingesnis“, – teigė neseniai kalbintas žinomas vyras.

Kaip anksčiau Delfi pasakojo verslininkas, Erdvilė paskutinėmis nėštumo akimirkomis jautėsi gerai, ėjo į paskaitas ir uoliai tvarkydavosi namuose.

„Kas liečia Erdvilę ir jos nėštumą, tai stebina jos elgesys, iš jos nesulaukiu nusiskundimų. Neseniai pasakė, kad kažkiek nugarą skauda, jog koja kartais užtirpsta, bet tai normalu – juk ji tuoj gimdys. Jau turi skųstis, net laukiau to, bet ji ir tai pasakė tarsi tarp kitko“, – paskutiniais nėštumo mėnesiais dalijosi jis.

„Erdvilė yra labai tvarkinga, ištverminga, darbšti – tai puikios savybės. Kita jos vietoje gulėtų lovoje ir dejuotų, o ji ima į rankas kastuvą ir kiemą tvarko“, – pridūrė iš Šiaulių kilęs politikas.

Tiesa, paklaustas apie bendrą ateitį ir galimas vedybas, A. Šedžius įvykių neskubina.

„Nebėgu įvykiams už akių ir nieko neplanuoju. Viskas, kas vyksta mano gyvenime – tik į gerą. Kaip bus, taip. Jeigu bus lemta, bus gerai“, – kalbėjo pašnekovas.

A. Šedžiaus ir E. Pilvinytės santykiai į viešumą išlindo dar tada, kai žinomas vyras skyrėsi su savo tuometine žmona Monika Šedžiuviene.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (297)