Populiaraus sostinės restorano „Ketch Up“ akcininkas E. Dragūnas „Delfi“ pasakojo, kad naujoji vieta skirsis savo pobūdžiu. Pavakarę darbą pradėsiantis „lounge“ tipo restoranas dirbs ištisą naktį, tačiau patekti čia galės toli gražu ne kiekvienas išbadėjęs klubinėtojas.

„Iš principo šis restoranas bus uždaras – į jį bus patenkama tik su VIP kortele. Vilniuje yra tik viena konkurencinga vieta, dirbanti nakčia. Pas mus žmonės irgi galės apsilankyti vėlesniu metu, čia kokybiškai pavalgyti, rūkyti kaljaną. Tai bus atpalaiduojančio tipo restoranas su patogiais krėslais, televizoriais, per kuriuos bus galima stebėti profesionalaus sporto varžybas. Galima sakyti, kad ši vieta bus prabangi, tačiau tikrai ne brangi – kainos bus prieinamos“, – paklaustas, ar naują vietą galima sieti su prabanga, paaiškino Selas.

Kalbėdamas apie tai, kad į restoraną bus galima patekti tik turint VIP kortelę, E. Dragūnas priduria – jos nebus parduodamos, o atiteks tik išskirtiniam svečių sąrašui.

„Patekti galės tik tam tikro rato žmonės, kuriuos mes norime matyti. Norisi, kad nebūtų atsitiktinių klientų, o mūsų draugai galėtų ramiai ilsėtis. Aš negaliu išskirti vien žvaigždžių. Bus, pavyzdžiui, chirurgų... Na, žmonių iš įvairių sričių. Aš nenoriu pasakyti, kad čia negalės patekti paprasti žmonės. Aš pats paprastas ir mes visi paprasti. Patekti negalės prasti žmonės. Tokie, kurie leidžia sau neadekvačiai elgtis“, – paaiškino Selas.

E. Dragūnas neslepia, kad šis verslas jam tapo pelninga veikla. Deja, tuo pasidžiaugti negalėjo prieš tai toje pačioje vietoje JAV itin populiaraus vardo sporto barą „Hooters“ atidaręs krepšininkas Darius Songaila, nei paskui verslą perėmęs Robertas Javtokas.

„Mūsų restoranas yra vienas pelningiausių Vilniuje. Sėkmės priežastis yra paprasta – čia dirba profesionalai. Žmonės, dirbantys su maistu, labai gerai supranta savo darbą. Mes profesionalai kitoje sferoje – dainuojame, koncertuojame ir reklamuojame. Yra taip, kaip ir turėjo būti“, – paklaustas, kokia, jo nuomone yra „Ketch Up“ sėkmės paslaptis, svarstė Selas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (357)