Šįkart Juškų šeimoje – vyresnėlio Pauliaus sukaktis. Kiekvienas berniuko gimtadienis, pasak jo tėvelių, tai kaip mažas spektaklis su savo siužetu, dekoracijomis ir, svarbiausia, geriausiais artistais – gimtadienio šventės draugais.

Pirmasis Juškų sūnaus gimtadienis visus nukėlė pas delfinus, antrasis – skraidino lėktuvu Dasčiu, trečiasis tapo kelione į džiungles, ketvirtasis panardino į vandens pramogas su Mikimauzais, o penktasis susirinkusius švęsti atplėšė nuo žemės ir nuskraidino į kosmosą.

Kosmoso temą padiktavo Pauliaus pomėgiai, domėjimasis galaktika, planetomis, žvaigždynais.

„Jis yra svajotojas – todėl mūsų jau nebestebina, kad sutemus gali kieme kurį laiką stebėti žvaigždes danguje ir galvoti, kaip raketa skrenda į mėnulį. Savo kambaryje prieš miegą jis grožisi ir šviečiančiomis planetomis, kuriomis išlipinta siena, – pranešime spaudai sakė Agnė, – Paulius – kosminis berniukas, kuris kaip meteoroidas atskriejo į mano ir Nerijaus kuriamą šeimą bei tapo mūsų degančiu ir šviečiančiu meilės kamuoliuku. Mes sūnų taip ir vadiname, dažnai net jo paklausiam, ar žinai, Pauliuk, kas tu esi? Ogi mūsų meilės kamuoliukas! Juk jis gimė labai mažutis – vos 2600 g. Ir tilpo Nerijaus rankose tarp plaštakos ir alkūnės. Tuomet ir supranti, kad stipriausia meilė ir jėga gali tilpti tokiame mažame žmoguje“.

Kuriant kosminį gimtadienį Juškoms buvo svarbiausia trys dalykai – žmonės, kurie teikia džiaugsmą sūnui, vieta – kuri turi būti kosminė bei maistas, kuris pakylėtų visus nuo žemės.

„Be konkurencijos ir diskusijų žinojome, kad gimtadienį švesime „Future live“ – interaktyvioje pramogų erdvėje skirtoje visai šeimai“, – patikino iškilmes organizavusi Pauliuko mama.

Net 600 kv.m. erdvė, pripildyta šviesų ir 3D mapping, projekcinis interaktyvumas ir virtuali realybė sukuria neįtikėtinus pojūčius, panardinančius ne tik vaikus, bet ir suaugusius į kūrybinį veiksmą. Čia net patys mažiausieji neturėjo laiko kada nuobodžiauti, nes mėgavosi į kosmosą skraidinančiomis supynėmis, iš ryškiaspalvio smėlio statė pilis, o nuspalvintos popieriaus lape mašinėlės stebuklingai atgydavo ekranuose.

Šventės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)