„Visi anekdotai yra iš gyvenimo – sakykit, ką norit, tikrai. Pavyzdžiui, šiandien ryte skamba telefonas. Sako: skambina iš Kaišiadorių policijos, tyrėja. Prisistatė. Sakau, na, kas nutiko? Įdomu, klausau jūsų, – instagrame pasakojo Danielius. – Sako, va, Laurynas Suodaitis parašė pareiškimą, kad jūs grasinote vasarą su juo susidoroti. Sakau, rimtai? Ir kaip tai atrodė? Sako, jūs jam parašėte, kad jam p***a. Sakau, kas, p***a? Sako – taip, p***a.”

Pasipiktinęs vyras pripažino, kad galbūt rašęs tokią žinutę, tačiau mintyse esą turėjo kitą šio žodžio reikšmę.

„Sakau, na, gal vasarą aš taip ir rašiau. Bet, sakau, matot, manau, tuo metu turėjau anatominę mūsų vienos bendros pažįstamos kūno dalį, kas realiai ir atitinka esamą situaciją ir faktines aplinkybes, ką jau čia ginčytis. Turbūt, tai ir parašiau, kad tau – p***a”, – toliau skambučio metu vykusį pokalbį sekėjams perpasakojo buvęs V. Siegel mylimasis.

Danieliaus teigimu, tyrėja vis tik paskatino atvykti į Kaišiadoris, nes antraip ji negalėsianti uždaryti bylos – vyrui teks rašyti pasiaiškinimą, ką jis turėjo omenyje rašydamas šią žinutę minėtajam L. Suodaičiui.

Šausim į Kaišiadoris, užgaišim tris valandas, parašysim pasiaiškinimą, uždarysim bylą, turim ką veikti Lietuvoj“, – sakė Danielius.

Vyras instagrame taip pat davė patarimą dabartiniam V. Siegel mylimajam.

„Vis tiek žinau, kad seki čia per visokias netikras anketas. Jau viskas, teisėsauga mane persekioja. Ramiai miegok, nebebijok. Drąsiau, drąsiau“, – į L. Suodaitį pusiau juokais kreipėsi D. Bunkus.

„Delfi“ bandė susisiekti su abiem šioje istorijoje minėtais vyrais. D. Bunkus į telefono skambutį neatsiliepė.

O „Delfi“ praleisto skambučio sulaukęs L. Suodaitis netrukus perskambino. Paaiškinus, kokiu klausimu į jį kreipiamasi, pašnekovas neslėpė juoko ir nedaugžodžiavo. „Sėkmės jam. Su šiuo žmogumi nei turiu, nei noriu turėti kažką bendro ateityje“, – tarė jis.

Dar kartelį pasiteiravus, ar jis iš tiesų D. Bunkui parašė pareiškimą už grasinimus su juo susidoroti, verslininkas liko lakoniškas. „Tai jo reikalas, žinokite. Tegul jis šneka, ką nori. Pats aš šio klausimo nekomentuosiu“, – pokalbį užbaigė L. Suodaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (248)