Sportininkas surinko smagių ir jausmingų jųdviejų akimirkų albumą ir pasidalinęs juo instagrame paliko prierašą: „Su gimtadieniu, mano geriausia drauge“.

Gerbėjai iš viso pasaulio suskubo sveikinti neseniai su pasauline krepšinio žvaigžde susižadėjusios buvusios Los Andželo „Lakers“ komandos šokėjos ir džiaugėsi jųdviejų romantiška draugyste.

Apie sužadėtuves pora pranešė rugsėjo pradžioje. Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausiai paskelbė pati D. Sabonio mylimoji.

Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalino ir D. Sabonis, garsus krepšininkas teigė esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Anksčiau Sh. Rosen buvo „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą. Dar visai neseniai pora stebino internautus karantino metu kuriamais šokių vaizdo įrašais. Tarp jaunimo išpopuliarėjusi vaizdo įrašų dalijimosi programėlė „TikTok“ Domantui Saboniui ir jo širdies draugei tapo puikia proga pademonstruoti savo šokių judesius. Socialiniuose tinkluose sparčiai išplito poros demonstruojamas nuotaikingas šokis. Gerbėjai dalijosi lietuvio šmaikščiu įrašu ir tikino, kad jam puikiai sekasi ne tik krepšinio, bet ir šokių aikštelėje.

Lietuvis su mylimąja šiuo metu gyvena Los Andžele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)