Medeina neretai save įvardija kaip netipinę mamą, kuri dėl kasdienių rūpesčių stengiasi nesukti sau galvos, todėl dukros auginimas jai tikrai nėra vargas.

„Mes abu su vyru esame labai racionalūs žmonės. Kai susilaukėme dukros, manėme, kad mūsų gyvenimas tikrai pasikeis ženkliai labiau. Abu atsiminėme tą buitinę pusę – aš iš savo sesers vaikų, mano vyras iš savo sūnų, – tačiau viskas mūsų gyvenime pakrypo visai į kitą pusę. Mums dukra į namus atnešė labai daug džiaugsmo ir nematome jokio vargo.

Esame labai laimingi, džiaugiuosi, kad manęs neaplankė motinystės melancholija, liūdesys. Gal dėl to ir atrodo, kad niekas nėra sunku ir nesijaučiame pavargę. Be to, mūsų ir Anos gyvenime dalyvauja ir įsitraukia jos didieji broliai“, – džiaugiasi pašnekovė.

Žinoma moteris neslepia, kad laukiant kūdikio ji ir jos vyras iš aplinkos neretai sulaukdavo pastabų, jog gimus vaikui laiką sau teks pamiršti.

„Sakydavo, kad jo visai nebeturėsi, tačiau aš tame problemos nematau. Man kaip tik praleisti laiką su dukra yra didžiausias džiaugsmas, kurio nenorėčiau iškeisti į nieką. Tai, matyt, dar ir požiūrio, ir amžiaus dalykas. Kai tau 25-eri, matyt, tikrai yra sunkiau atsiriboti nuo visko, kas tave supa, ir savo laiką skirti vaikams. O mes esame šiek tiek vyresni, tad tikrai į viską žiūrime ramiau. Belieka atsiduoti tam ir džiaugtis“, – sako ji.

„Mes jau septynerius metus esame kartu, o Liudviko sūnus auginame per pusę su jų mama, tad tikrai turėjome užtektinai laiko pabūti tik dviese, tad šis vaikelis buvo labai lauktas ir pačiu laiku“, – šyptelėdama pridūrė Medeina.

Pasiteiravus, kaip auga mažoji Ana, mama pasidžiaugė, kad joje jau matyti ryškėjanti asmenybė.

„Juokiuosi, kad Ana paveldėjo tėčio charakterį. O jeigu rimtai, ji labai geras vaikas, su ja labai lengva. Tiesa, ji turi savo tvirtą nuomonę ir nesileis įkalbama daryti tai, ko ji tą akimirką nenori. Ji – mergina su nuomone. Kadangi jai jau šeštas mėnuo, po truputį matosi ryškėjantys būdo bruožai. Manau, kad dabar pats smagiausias laikotarpis, kai stipriau matosi jos charakteris, bendravimas su aplinkiniais“, – pasakoja M. Andriulienė.

Kadangi laikas bėga greičiau nei būtų galima pagalvoti, Andriulių šeima nusprendė įsiamžinti pirmoje profesionalioje fotosesijoje, kurioje Ana debiutavo puikiai.

„Ji jautėsi labai gerai. Manau, už tai reikia dėkoti fotografei. Įprastai fotosesijos būna kiek įtemptos, kadangi reikia atitinkamai pozuoti, laikyti vaikelį, o Akvilė sugebėjo visa tai paversti beveik nepastebimomis detalėmis. Mes tiesiog smagiai leidome laiką kartu su šeima, be įtampos ir net nelabai jautėme, kad mus fotografuoja. Kalbinome dukrą, žaidėme. Manau, kad Anai kaip tik ši patirtis buvo smagi, nes abu tėvai vienu metu jai skyrė daug dėmesio, linksmino“, – sako mama.

Delfi primena, kad Medeina ir Liudvikas susituokė prieš dvejus metus. Kai pora susipažino ir įsimylėjo vienas kitą, žinomas vyras jau augino du sūnus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (218)