„Santuokos metines mes švenčiame liepos mėnesį, šiemet jos buvo 16-osios, o kartu su Aivaru esame jau 20 metų – tiek laiko prabėgo nuo mūsų pirmojo pasimatymo. Nepatikėsite, bet ta mūsų diena buvo 13-oji ir dar penktadienis“, – nusijuokė pašnekovė.

Pasiteiravus, ar tądien Aivaras pasiūlė būti jo antrąja puse, o gal jų ryšys į romantišką draugystę peraugo natūraliai, Inga sako, kad nei jai, nei jos vyrui tokių klausimų nereikėjo – viskas buvo aišku savaime.

„Tądien Aivaras man paskambino ir pakvietė į koncertą. Nuo tos dienos ir ėmėme draugauti. Tiesą sakant, nebuvo net tokios abejonės, ar mes kartu, ar dar ne, tiesiog tą jautėme ir vienas kito nebepaleidome“, – šyptelėjo ji.

Inga ir Aivaras yra viena tų porų, kurioms pavyksta aplenkti skandalus ar viešas dramas. Sutuoktiniai tiek pramogų verslo vakarėliuose, tiek socialiniuose tinkluose iki šiol demonstruoja šiltą ryšį, vienas kitą palaiko, romantiškai stebina.

Gėlių puokštė Ingos Stumbrienės namuose

„Įprastai minime vestuvių metines, tad šioji diena tapo labiau simboline, maloniu priminimu apie bėgantį laiką. Ryte atsibudusi ir suskaičiavusi praėjusius metus, parašiau vyrui, ar jis žino, kad švenčiame 20 metų drauge. Jis atsakė, kad be abejo žino ir namo grįžo su didele rožių puokšte. Didelės šventės iš to tikrai nedarėme, bet pažymėti tokią datą smagu“, – sakė verslininkė.

I. Stumbrienė pasakoja, kad per tiek metų pasikeitė ir ji, ir Aivaras, nepaisant to, grįždama į draugystės pradžią, moteriai atrodo, jog visgi jos vyras yra lygiai tas pats žmogus, kurį ji pamilo.

„Tai sudėtinga paaiškinti. Be abejo, mes keičiamės kiekvieną dieną, tobulėjame, augame, kinta mūsų požiūris, suvokimas į gyvenimą. Bet iš kitos pusės, mes su Aivaru taip susiklijavome ir atradome vienas kitą, kad keičiamės ir bręstame kartu. Jei ir kintame mes, tai mūsų pokyčiai sutampa. Taip, galėčiau pasakyti, kad nuo tos dienos, kai sutikau Aivarą, jis pasikeitė, tačiau lygiai taip pat galėčiau pasakyti, jog jame matau tą patį žmogų, su kuriuo ėjau į pirmą pasimatymą. Tą veržlų, atkaklų, gerą, rūpestingą, atsakingą, rodantį pagarbą vyrą. Visos šios vertybės išliko.

20 metų skamba daug, bet man tai prabėgo kaip akimirksnis. Suprasti, kad tai iš tiesų didelis laiko tarpas padeda kartu patirti gyvenimo tarpsniai: draugystė, vestuvės, vaikai, kelionės, šventės, pakylimai, nusileidimai ir t.t. Visko buvo. Tiesa, aš atsimenu tik tai, kas mūsų kelyje buvo šviesiausia ir gražiausia. Pas mus su vyru apskritai nėra buvę kažkokių dramų, didelių išgyvenimų. Galbūt dėl to, kad mes gyvenime einame kartu koja kojon, turėdami bendrą tikslą, siekį, norą. Tad, matyt, ir laikas dėl to bėga labai greitai“, – svarsto žinoma moteris.

Rožių puokštės, kurią jai įteikė mylimasis, nuotrauka Inga pasidalino ir socialiniuose tinkluose. Čia ji sulaukė begalės artimųjų, draugų ir kitų sekėjų sveikinimų. Pašnekovė sako, kad toks dėmesys maloniai nustebino.

„Svarsčiau, ar tuo pasidalinti, ar ne. Bet galiausiai pamaniau, kodėl gi ne – juk tai graži sukaktis. Buvo keista sulaukti tiek daug sveikinimų. Tikrai labai malonu ir miela, gal tas 20 metų dabar iš tiesų labai daug? Džiaugiuosi, kad pasidalinau, nes sulaukiau daug teigiamų reakcijų“, – džiaugėsi I. Stumbrienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (232)