Vis dėlto Neringa neslėpė, kad tokią dieną ilgėjosi namiškių.

„Šiemet grįžti į Lietuvą ir švęsti su artimaisiais nepavyko, tad pasidovanojau sau kelionę ir įspūdžius. Didelės šventės nerengiau. Pandemija neabejotinai pakoregavo visus planus, tad tai būtų buvę per daug sudėtinga. Dabar aš laiminga dėl to, kad galiu keliauti, vakarieniauti restoranuose ir tiesiog vaikščioti gatvėmis. Šiais metais tai – didžiausia dovana. Ne mažesnė dovana – ir artimųjų dėmesys, kurio sulaukiau labai daug“, – „Delfi“ sakė Neringa.

Paklausta, kokius jausmus pasitinkant gimtadienį jai kėlė skaičius „30“, Neringa pasidžiaugė užtikrintumu.

„30-imt sutinku užtikrintai. Tie tikslai vis auga, jų daugėja ir galo visai nematyti. Aš šiandien tiesiog jaučiuosi labai dėkinga už viską. Už viską, ką iki šiandien man pavyko pasiekti, kokį gyvenimą susikurti. Džiaugiuosi žmonėmis, kuriais save apsupau ir galimybėmis, kurių sulaukiau savo gyvenime. Visa kita – pakeliui“, – kalbėjo pašnekovė.


Kalbėdama apie gyvenimo pokyčius, Neringa pasidžiaugė išsigryninusi vertybes.

„Su amžiumi moteris bręsta, vis labiau žino, ko nori. Aišku, kai tau 20-imt, jau tada atrodo, kad viską žinai. Tačiau dabar aš suprantu, kad tai, kas man svarbu, vertinu kitaip nei prieš kelerius metus. Ėmiau be galo vertinti laiką. Dabar jo švaistyti nesinori.

Tad šiais metais aš sau nepalinkėsiu nieko. Nes pagrindinius dalykus jau turiu. Norisi jais džiaugtis ir mėgautis. Turiu ir savo kelią, tad nesinori savęs spausti ir dėl visko draskytis. Dabar norisi mažais žingsniais su pasimėgavimu keliauti tikslų link“, – kalbėjo jubiliatė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)