Asmeninėje socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje laidų vedėja pasidalino nuotrauka ir vaizdo įrašu, kuriame ji, būdama vos dvidešimtmetė, skaito žinias. Pasak Rūtos, šis bandymas nebuvo itin sėkmingas – jai teko išgirsti, jog televizijai ji nėra skirta.

„Let‘s have fun, kaip sakoma! Pasilinksminkime, draugai ir, oi, žinoma, ne draugai! Kadangi vakar
Giedrė Talmantienė LNK laidoje „Nuo…iki…” parodė nuostabius kadrus, o mano telefonas faktiškai raudo nuo komentarų, taigi, verta aptarimo, ane? Čia man plius minus 20 metų! Taip, skaitau žinias. Taip atrodau, kad jį kur....Pabaikite patys! Taip, maniau, kad mano balsas puikus! Taip, maniau, kad galiu (kai tau 20 – tu viską gali)! Taip, tada aš išgirdau, kad TV ekranas man niekaip, na, niekaip! Ne, aš neįsižeidžiau ir net nenuliūdau, nes jis niekada nebuvo mano tikslas. Man labai patiko kalbinti žmones”, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašo ne vieną dešimtmetį televizijoje besisukanti R. Mikelkevičiūtė.

Nors šiandien moteris nevengia iš to pasijuokti, vis tik labai rimtai pabrėžia, jog pasitikėti savimi ir daryti tai, kas patinka – itin svarbu. Rūta akcentuoja, kad net ir pirmą kartą sėdusi į televizijos vedėjos kėdę ir išgirdusi nemažai kritikos, ji nenuleido rankų.

„Taigi, jei jums kas ką nors sako, kad jūs negalite, netinkate, nebūsite, nesugebate – netikėkite jais, jie sako netiesą! Būkite ten, kur jūs norite būti, darykite tai, ką jūs norite daryti, o kitų nuomonę ir „nuoširdžius“ patarimus gražinkite jiems patiems! Smagių apkalbų – jos, kaip sakoma, padeda nuleisti vidinį garą ir sulipdyti kolektyvą!”, – optimistiškai įrašą savo paskyroje užbaigia moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)