Profesionali šokėja Melisa Valinovič praėjusiais metais projekte dalyvavo kartu su teniso treneriu Simu Kuču. Šiemet mergina dėl pergalės kovoja su „120” nariu, dėstytoju Dovydu Laukiu.

Po praėjusios laidos, vykusios šeštadienį LRT tiesioginiame eteryje, Simas socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame šokėjas J. Kučinskas aptaria Melisos ir Dovydo šokį.

„Smagu, Justai, kad nepamiršti manęs. Bet tiesioginiame etery eilinį kartą tyčiotis, gal jau pakaks? Teletabi tu, teletabi. Partneris, šokęs 8 metus pramoginius šokius, gal todėl ir labiau pasisekė? Smagu, Justai, kad nepamiršti manęs”, – rašė S. Kučas.


„Delfi“ susisiekus su teniso treneriu, šis neslėpė apmaudo ir teigė, jog toks šokėjo Justo elgesys – nepriimtas, neprofesionalus ir visiškai netinkantis tiesioginiam eteriui.

„Tiesą sakant, taip atsitinka jau ne pirmą kartą. Jau pernai projekto metu jis mėtydavo replikas į mano pusę. O gal jam tiesiog viešumoje nereikėtų šnekėti, reikėtų nueiti į kokias nors pamokas, kur moko tokių dalykų?“, – sako pašnekovas.

Simas pasakoja, jog su nemandagiu komisijos nario bendravimu susidūrė ne pirmą kartą – tai lydėjo viso praėjusio „Šok su žvaigžde“ sezono metu.

„Asmeninių pykčių tarp mūsų nebuvo, tačiau jo pasisakymai į mano pusę buvo žeminantys, – prisimena Simas. – Nemanau, kad taip derėtų kalbėti būnat tiesioginiame eteryje. Galima pasikalbėti prie staliuko kur nors, bet ne prieš visą Lietuvą. Ne kiekvienas gali šokti. Čia tas pats, jei pas mane į teniso pamoką ateitų žmogus, visiškai neišmanantis žaidimo ir aš imčiau iš jo tyčiotis.“

Į šokėjo laidos metu pasakytą repliką sureagavęs teniso treneris teigia, jog patyčios eteryje turi neigiamas pasėkmes visomis prasmėmis.

„Treniruoju ir vaikus, tad tai gali turėti rimtų pasėkmių. O jis, matyt, apie pasėkmes išvis nemąsto“, – sako praėjusiais metais projekte „Šok su žvaigžde“ dalyvavęs Simas Kučas.

Delfi bandė susisiekti su projekto komisijos nariu Justu Kučinsku dėl komentaro apie susidariusią padėtį ir išsakytą repliką, tačiau kol kas to padaryti nepavyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)