Ne vieną tatuiruotę turinti moteris nuo šiol turės dar vienu kūno piešiniu daugiau. Goda panoro išmarginti gana matomą vietą – savo kaklą.

„Tai buvo 13-oji tatuiruotė. Turiu labai daug visokių smulkių, – šyptelėjo ji. – Iš tikrųjų maniau, kad daryti tatuiruotę ant kaklo labai skaudės, bet tikrai ne. Daug skaudžiau ant šonkaulių, na, bent jau man, nes gal kiekvienam skirtingai.“

Goda Petrauskienė

Ant Godos kaklo nuo šiol puikuosis jos vaikų – Emilijos ir Armano – bei mylimojo Evaldo vardų pirmosios raidės.

„Idėja jau seniai buvo suplanuota, norėjau įamžinti tris svarbiausius savo gyvenime žmones. Ne dėl to, kad neprisimenu jų vardų, – juokiasi Goda. – Tiesiog tai inicialai, kurie man turi reikšmę. Nemanau, kad ši tatuiruotė atsibos, nes nei viena iki šiol jau pasidaryta dar neatsibodo ir „prilipo“. Šįkart labai norėjau būtent ant kaklo, man gražu.“

Tatuiruotėms neabejingas ir boksininkas E. Petrauskas, kuris kartu su žmona pasitiki vienu ir tuo pačiu meistru Jonu, dirbančiu „Jerry’s Tattoo“ studijoje.

Goda Petrauskienė

„Jis mus tatuiruoja kartu su vyru, šis meistras yra labai kruopštus. Beje, tai buvo tikrai ne paskutinė mano tatuiruotė. Kitos bus dukrytės ir sūnaus portretai ant menčių“, – tikino ji.

Delfi primena, kad Goda neseniai patyrė operaciją, kurios metu plastikos chirurgas nusiurbė riebalus nuo moters pilvo ir juos transplantavo į sėdmenis. Tokia operacija sportininko žmonai nebuvo pirmoji. Kiek anksčiau G. Petrauskienė yra tobulinusi krūtinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (381)