Vos įžengus pro duris erdvus baras džiugins originaliu interjeru, kuriuo rūpinosi profesionalių architektų ir dizainerių komanda „Yes.design.architecture”. Nuo senovinių ir autentiškų sienų į lankytojus žvelgs šmaikštūs Liudviko van Bethoveno ir Marijos Antuanetės portretai, sukuriantys istorinę, bet kartu ir neįpareigojančia atmosferą, rašoma spaudos pranešime.

Baras suskirstytas į dvi erdves, kuriose bus keli šimtai skirtingų gėrimų rūšių. Kokteiliais rūpinsis vyriausiasis barmenas Benediktas Ghosn, atvykęs čia po ilgametės darbo patirties pripažintuose baruose Jungtinėje Karalystėje.

„Naujasis mūsų projektas orientuotas ne į triukšmingus vakarėlius iki paryčių, o kasdienį barą, kuriame didelis dėmesys skiriamas spalvingai europietiško maisto virtuvei. Tradiciniai ir daugeliui ragauti patiekalai bei užkandžiai čia suskambės kitaip, nes prie valgiaraščio dirbo geriausi šalies gastronomijos žinovai, kruopščiai atrinkę, kokiais patiekalais kasdien vakarais mėgausis lankytojai. Meniu atrasite ispaniško, itališko, vokiško ir skandinaviško maisto kultūros bruožų“, – pasakoja barų „Sanatorija“, „Bardakas“ ir „Materialiste“ bendrasavininkas Simonas Bužinskas.

Pagyrų naujai vietai negaili ir maisto tinklaraštininkė, restoranų ir barų konsultantė Urtė Mikelevičiūtė: „Puikus gero pubo pavyzdys. Įprastai pubai visuomenei nesiasocijuoja su stilinga aplinka, itin kokybiškų gėrimų ir maisto pasirinkimu, todėl „Dirigentai“ tikrai nustebins skoniu, gausiu meniu, gražia aplinka ir faina atmosfera.“

Netrukus lankytojų lauks ir netikėtumas: belaukiant maisto kiekvienam atsiras galimybė iš specialaus grojaraščio pačiam užsisakyti mėgstamą muziką. Pube įprastai skamba roko ir poproko stiliaus žinomi kūriniai bei smagusis rokenrolas.

Visi jie ne tik gėrėjosi nauja vieta, kurios erdves šiam vakarui dekoravo „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“, bet ir dalyvavo skirtingų gėrimų degustacijoje. Galiausiai susirinkusių laukė staigmena – pirmąją viešą „Dirigentų“ repeticiją įgarsino ir gyvo garso muzikinį pasirodymą surengė grupė „Pelenai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)