Paklaustas, kodėl balsuoti žmones ragina būtent tokiu būdu, vyras neslepia, jog tai – puikus būdas pritraukti dėmesį.

„Jei įsidėsiu nuotrauką, kad sėdžiu bažnyčioje ir maldauju visų eiti balsuoti, daug dėmesio nesulauksiu, – sako žinomas renginių vedėjas. – Šiaip aš esu konservatyvus. Dėl to tokia ir nuotrauka – kad žmonės atkreiptų dėmesį.”

Remigijus „Delfi“ priduria, kad prisideda prie žinomų žmonių skatinančių balsuoti kiekvieną pilietį, būrio.

„Be galo svarbu, kad socialinių medijų kontingentas ateitų ir prabalsuotų. Ir nesvarbu, už ką, svarbu, kad ateitų! Tai – pilietinė atsakomybė, – teigia R. Žiogas. – Tiesa, už nuotrauką atsiprašau žmonos, nes manau, jog jai gėda ir atsiprašau žmonių, kuriuos galimai įžeidžiau tokiu veiksmu. Tačiau jungiuosi prie žinomų žmonių, kurie visaip stengėsi, kad politinis aktyvumas būtų bent kiek didesnis. Man svarbu, kokioje Lietuvoje mes gyvenam ir kokioje gyvensime.”

Pernai, prieš prezidento rinkimus, apsinuoginusi balsuoti kvietė šiuo metu su vyru besiskirianti sporto trenerė Rasa Vilkienė.

„Balsuoti reikia, nori ar ne! Raginu pakelti savo sėdynes ir atiduoti savo balsą už jums patinkantį kandidatą į mero postą“, – feisbuke skelbė klaipėdietė R. Vilkienė.

„Raginu pasirinkti atsakingai!“ – pridūrė garsenybių trenere vadinama moteris.

R. Vilkienė klaipėdiečius domėtis rinkimais skatino itin seksualia nuotrauka. Sporto entuziastė sulaukė nemažai internautų kritikos – esą tokiu būdu ieškoma greito dėmesio sau. Negana to, dalis komentatorių pabrėžė, kad tokios intymios nuotraukos neva neturėtų pasiekti socialinių tinklų ir turėtų likti tik privačiuose albumuose.

„Mano fotografija skirta dėmesiui pritraukti, o jei jūsų vaizduotė yra komplikuota ir suvaržyta, tada nėra ko mane sekti“, – kritikams atrėžė ji.

Delfi R. Vilkienės teiravosi, kaip ji priima neigiamus komentarus, akimirksniu atsirandančius po jos provokuojančiais kadrais, tačiau sporto trenerė patikino, jog tam dėmesio ji daug neskirianti.

„Niekam jie nepatinka, bet ne saldainis esu, kad visiems patikčiau“, – sakė pašnekovė.

„Šioje vietoje galima labai giliai kapstyti, pavyzdžiui, atsižvelgti į tų žmonių auklėjimą, ir tai, kodėl šią nuotrauką jie mato tik su neigiamomis emocijomis“, – tąkart pridūrė Rasa.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)