„Delfi“ pora atskleidė mažylei išrinkę lotyniškos kilmės vardą Kamila.

Rūta neslėpė, kad kelios dienos po gimimo buvo ne pačios lengviausios, tačiau ketvirtadienį pasidžiaugė, kad tvirtėja. Na, o namo mama su dukrele keliaus šeštadienį.

Gimtadienį 10 val. ryto gimusi Kamila švęs spalio 6-ąją.

Moteris džiaugiasi, kad kartu įleido ir vyrą – pasak jos, jei po to būtų atvykusi bent diena vėliau, greičiausiai Mindaugas, dėl blogėjančios situacijos ir griežtėjančios tvarkos, būtų likęs laukti už durų.

Pranešusi apie nėštumą, moteris socialiniuose tinkluose pasidalino video, kuriame vaizduojama, kaip pasikeitė Rūtos kūnas per 9 nėštumo mėnesius.

Delfi primena, kad apie nėštumą moteris pranešė gegužės pabaigoje.

„Maždaug prieš trejus metus nusprendėme, kad verta pabandyti susilaukti vaiko. Iki tol dar nebuvome tikri, ar norime, juk man jau buvo 39-eri. Kai nusprendėme, kad vis dėlto norime vaiko, pastojau labai greitai. Deja, kelias buvo labai ilgas – patyriau tris persileidimus. Kiekvieną kartą nėštumas tęsdavosi iki dviejų mėnesių. Paskutinius metus buvome nuleidę rankas. Lankėmės ir pas psichologus. Nusprendėme, kad dirbtinio apvaisinimo nedarysime. Na, o sužinojusi, kad vėl laukiuosi, patyriau labai daug streso. Pirmus tris mėnesius galvojau, kad turbūt vėl persileisiu ir nėra čia kuo džiaugtis. Buvau įtampoje ir galvojau: „Kaip bus – taip“. Buvau paleidusi tą mintį.

Tad džiaugtis pradėjome tik dabar, kai pasidarėme daug tyrimų, sužinojome, kad viskas gerai, kad vaikas – sveikas. Ir dabar jau po truputį ateina ramybė. Bet aš iki šiol išgyvenu, nežinau, kas bus. Labai norėčiau pasakyti, kad džiaugiuosi. Tokių momentų tikrai būna, bet aš vistiek labai bijau dėl to, kas bus toliau“, – „Delfi“ atviravo Rūta.

Moteris pasakojo, kad nėštumas nesukėlė jokio diskomforto – nekamavo nei rytiniai pykinimai, nei kiti ypatingi savijautos pokyčiai.

„Aš iki šiol gyvenu, kaip gyvenau, iki šiol sportuoju. Kadangi visada vedžiau sveiką gyvenimo būdą, niekas nepasikeitė. Tačiau tas laikotarpis, kai patyriau kraujavimus dėl persileidimų, sveikatos tikrai nepridėjo. Fiziškai nesijaučiau gerai“, – pasakojo moteris.

Vis dėlto pašnekovė pasidžiaugė, kad besilaukiant vaikelio pasikeitė jos mylimojo elgsena.

„Jis visai ant manęs nepyksta, nors aš tikrai neblogai galiu padraskyti akis. Tačiau atgal jis nepuola. Man atrodo, jis galvoja, kad, kadangi ir taip nemažai iškentėjau, to papildomo streso man nereikia. Nejaučiu aš ypatingų emocinių pokyčių, tačiau vyras tikrai pagerėjo“, – nusijuokė R. Banionytė.

Primename, kad iš ankstesnių santykių žinoma moteris augina 11-metę dukrą Emanuelę. Mindaugas ir Rūta kartu jau 8-erius metus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)