Tai, kad garsi pora suka skirtingais keliais pirmadienį paskelbė pats V. Janulevičius, socialiniuose tinkluose paviešindamas apie tai trumpą žinutę.

„Skyrybos yra labai skausmingas gyvenimo etapas visiems. Nors skyrybos skaudus dalykas, kartais tai žingsnis į priekį. Mes santuokoje kartu gyvenome 20 metų. Deja, mūsų porai nepavyko eiti tuo pačiu keliu ir toliau.

Didžiausias mūsų bendras užgyventas turtas yra mūsų dukros. Labai norime, kad šis mūsų žingsnis nesugriautų mūsų vaikų pasaulio, kuriame jos išaugo. Mes ir toliau stengsimės, kad mūsų dukros jaustų, kad jos yra mylimos, kad turi ir turės abu tėvus. Labai tikimės, kad suprasite mūsų norą išsaugoti privatumą šioje situacijoje ir gerbsite jį. Dėkoju“, – feisbuke skelbė jis.

Iš Vilniaus kilęs V. Janulevičius patenka į turtingiausiųjų Lietuvos žmonių sąrašą. 2019-aisiais metais jis užėmė 73-iąją vietą, tuomet jo turtas įvertintas 73 mln. eurų.

Turto šaltiniu žurnalas „Top-500“ nurodė aukštąsias technologijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (230)