Po ceremonijos Justina pasirinko vyro pavardę ir tapo Partike.

Tuoktuvių ceremonija įvyko viename Melnragės viešbučių, kur jaunikis jaunąją pasitiko itin jaudinančiai – su daina. „Neslėpsiu, kad tikėjausi dainos. Įtarinėjau. Tačiau ta akimirka buvo labai jautri...“, – sakė pašnekovė.

Po jaudinančios ceremonijos pora išsirengė jaunųjų fotosesijai, o paskui jųdviejų laukė šventė.

„Fotografuotis nusprendėme prie jūros. Aišku, oras šiandien pasitaikė nekoks, tačiau, ką padarysi, svarbu nuotaika gera, – pasakojo jaunoji. – Džiaugiuosi, kad neteko stresuoti dėl vestuvių planavimo. Kadangi komanda viską surengė be priekaištų, man, apart suknelės atsiėmimo, šukuosenos ir makiažo, nieko daryti nereikėjo. Aišku, nuvažiavus į ceremonijos vietą, užėmė jaudulys, ėmė sukti pilvą“.

Šventei sutuoktiniai išsinuomojo sodybą, į kurią atriedėjo išskirtiniu retro automobiliu. „Jau prieš važiuojant į šventės vietą virtuvės šefas mums pranešė, kad mūsų laukia labai linksmai nusiteikusi artimųjų ir bičiulių kompanija. Dar nespėjome atvykti, o jie jau šoko. Labai džiaugiuosi, nes kvietėme tik pačius artimiausius ir mylimiausius svečius. Dėl to jų tikrai nėra daug – 28.

Tačiau, kaip aš sakau, tai yra tie žmonės, kurie visada yra ir būna šalia. Tokie, kurie, nepaisant to, ar mudviejų namuose lėkštės skraido, ar labai vienas kitą mylime, niekada mūsų nesmerkia, visada palaiko ir džiaugiasi dėl mūsų. Mes be galo vertiname, kad jie atvažiavo į mūsų šventę iš visų Lietuvos kampelių“, – pasidžiaugė jaunoji.

Vis dėlto porai pavyko įgyvendinti ne visas vestuvines svajones. Dėl pandemijos įvedus skrydžių ribojimus, porai kol kas nepavyks išskristi medaus mėnesio.

„Situacija yra tokia, kokia yra. Po kurio laiko planuojame išvykti į Turkiją. Kol kas gyvename vestuvių nuotaikomis, o vėliau laukia ir naujo grožio salono atidarymas. Tad tų reikalų pas mus ir šiaip netrūksta“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)