Čia jie turėjo galimybę pirmieji paragauti naujo ypatingo patiekalo – su augalinės kilmės „mėsa“ pagaminto burgerio. O ypatingas jis tuo, kaip sakė renginio vedėjas Rolandas Mackevičius, kad ne tik prisideda prie aplinkos tausojimo, bet ir valgydamas jį paremi onkologinėmis ligomis sergančius vaikus. 1 euras nuo šio burgerio bus skiriamas mažiesiems ligoniukams, rašoma pranešime spaudai.

Paragauti su 100 % kilmės augaliniu maltinuku pagaminto burgerio ir palaikyti sunkiai sergančių vaikų susirinko krepšininkai broliai Lavrinovičiai, Martynas Pocius, Mindaugas Lukauskis, buvęs krepšininkas ir dabartinis treneris Dainius Adomaitis, autosporto lenktynininkas Benediktas Vanagas, atlikėjas Stanislovas Stavickis (Stano), papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, modeliai Solveiga Mikulaitytė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, Tatjana Lavrinovič ir kiti žinomi žmonės.

„Labai džiaugiamės gražiomis iniciatyvomis, kurios gimsta vardan bendro tikslo – padėti sunkiai sergantiems vaikams. Visada stengiamės sudaryti žmonėms galimybę prisidėti prie gražių darbų be didelių pastangų. O idėja dar ir sumažinti mėsos vartojimą bei prisidėti prie aplinkos tausojimo tik dar labiau nudžiugino ir paskatino įgyvendinti šį sumanymą“, – sako Rimanto Kaukėno paramos grupės atstovai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)