„Esu tokia laiminga... aš visą gyvenimą nuo kokių dešimties metukų apie tokią šukuoseną svajojau. Jau pirmą kartą kai nusikirpau buvo labai geras jausmas, o dabar išvis jaučiuosi, kaip savo esybę atgavusi“, – rodydama sekėjams naują šukuoseną džiūgavo žinoma atlikėja.


Dar šių metų balandį Monika Marija „Delfi“ pasakojo apie savo ilgų plaukų priežiūros ritualus. Ji sakė, kad nėra turėjusi trumpų plaukų per visą savo gyvenimą, tad puikiai žino, kaip elgtis su ilgomis kasomis.

„Kažkada, prieš daug metų, dalyvavau ilgų plaukų konkurse, tada mano plaukų ilgis buvo 1,32 metro, o dabar turėtų būti apie 1 metrą. Pats mano ūgis yra 1,78 m. Reikia juos prižiūrėti kiekvieną dieną, bet jau pripratau. Kai tiek metų darai tą patį, tada atsiranda rutina. Neįsivaizduoju, kaip kitaip galėtų būti, nes kai augau, plaukai augo kartu su manimi. Nepamenu, kad būčiau turėjusi kokį kitą ilgį“, – pasakojo ji.

Atlikėja jau tuomet sakė retkarčiais pagalvojanti apie trumpesnį ilgį, tačiau pokyčiams ryžosi sunkiai dėl to, kad ilgi plaukai jos įvaizdžio dalimi.

„Kiekvieną mielą dieną apie tai pagalvoju, bet kol kas nesiryžtu to padaryti. Tai būtų ganėtinai didelis įvykis man pačiai, nes turbūt daugiau ir nebeturėčiau tokių ilgų plaukų. Bet ilgi plaukai yra tapę savotiška kūno dalimi ir sunku būtų save pamatyti be jų. Taip pat džiaugiuosi, kad galima kokią įdomesnę šukuoseną padaryti, jie svarbi mano įvaizdžio dalis“, – kalbėjo pašnekovė.

Vis dėlto birželio pabaigoje Monika Marija pristatė kardinalius pokyčius – šviesių, pečius siekiančių plaukų šukuoseną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)