„Pakalbėkime apie svorį“, – savo sekėjams feisbuke pasiūlė Inga ir tęsė.

„O kada geriausiai jaučiatės jūs? Aš geriausiai jaučiuosi, kai mano svoris yra 55 kilogramai, prisipažinsiu, būna ir 56 kilogramai. Na, o kuomet rodyklė rodo 54,9 – labai malonu. Laukia pyragėlių diena“, – šmaikštavo ji.


Žinoma moteris kartu su šia žinute pasidalino ir svarstyklių nuotrauka, kuri tapo tarsi įrodymu. Kadrą iš namų įvertino ne tik tūkstančiai I. Stumbrienės gyvenimu besidominčių internautų, o ir jos vyras Aivaras Stumbras.

„O kaip man jaustis?“ – linksmai paklausė jis, taip pat pasidalinęs svarstyklių nuotrauka, kurios rodė 100 kilogramų.

Į linksmą diskusiją įsitraukę komentatoriai verslininkui patarė žmoną nešioti ant rankų.


Tiesa, Inga pabrėžė, kad skaičiai nėra esminis rodiklis – svarbiausia, kaip žmogus jaučiasi savo viduje.

177 centimetrų ūgio verslininkė jau anksčiau yra ne kartą minėjusi, kad liekną kūno sudėjimą ir gerą savijautą jai padeda išlaikyti subalansuota mityba ir aktyvus gyvenimo būdas.

„Su trenere intensyviai sportuoti pradėjau prieš porą metų, tuomet pagrindinis uždavinys buvo sustiprinti nugaros raumenis, nes grėsė stuburo problemos, tačiau netrukus įtraukėme ir kitas raumenų grupes. Sportuojame 2-3 kartus per savaitę, kartais sportuoju ir viena namuose pagal suderintą programą“, – anksčiau Delfi yra pasakojusi ji.

Žinoma moteris prisipažįsta, kad tikrai būna dienų, kai vis dar reikia prisiversti sportuoti, bet treniruočių stengiasi niekada nepraleisti, nes geriausia savijauta ir pasididžiavimas savimi ateina būtent po sporto.

Inga neslepia, kad labiau mėgsta funkcinius pratimus, o joga jai tampa proga pamedituoti ir pasinerti į porto ir kūno harmoniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (400)