Ola dirba su garsiausiais mados ženklais, tad Simą ypač stebino jos paprastumas ir nuoširdumas. Nors kalbėjo apie rimtus jųdviejų planus, praėjus keleriems metams paaiškėjo, kad jie – nebe kartu.

Šiandien žinomas vyras atskleidė priežastį, kodėl iširo jųdviejų draugystė. Simas neslepia savo kaltės ir prisipažįsta dėl lengvabūdiško gyvenimo būdo.

„Liūdna, gėda, bet nelabai turiu kam pasipasakoti, todėl gal būtų geriausia kaip mikroinfluanceriui pasipasakoti viešai. Metus laiko savęs nekontroliuoju, esu dviveidis. Praradau patį nuostabiausią kada nors sutiktą žmogų savo gyvenime, dėl kažkokių naivių nuotykių. Atsiprašau visų, kuriuos nuvyliau. Žinau, praradau daugybės žmonių pasitikėjimą ir pagarbą. Nuoširdžiai jums visiems, noriu pasakyti, kad nesugebu būti pavyzdys, autoritetas. Dirbsiu su savim, kad Simas, būtų tikras Simas, o ne personažas. Atsiprašau. Ola, Przepraszam“, – feisbuke savo drąsiu laišku nustebino žinomas vyras.

„Delfi“ Simas pasakojo, kad su manekene skirtingais keliais pasuko prieš metus. Tuo metu treneris dalyvavo projekte „Šok su žvaigžde“. Nors neslepia, kad išsiskirti teko dėl nuotykių su kitomis moterimis, komentuoti apie tai, ar jos yra žinomos visuomenei, atsisakė.

Šokių partneriai Simas Kučas ir Melisa Valinovič

Pašnekovas, paklaustas, ar dar turi vilčių susigrąžinti buvusią mylimąją, patikino, kad dar vieno šanso tikrai norėtų. Tačiau tuo pačiu sakė žinantis, kad jos širdis jau užimta.

„Ji jau turi kitą, laimingai gyvena ir aš linkiu jai laimės, – sakė S. Kučas. – Aišku, kad ji nuostabi mergina ir aš dažnai pagalvoju apie tai, ką praradau. Tačiau nieko negaliu dabar padaryti. Aš, tuomet kai buvome kartu, net pagalvojęs nebuvau, kad kažkada išsiskirsime. Bet, matyt, mano lengvabūdiškumas padarė savo“.

Paklaustas, koks nutikimas gyvenime privertė jį būtent dabar viešai atsiprašyti mylimosios ir pradėti ieškoti rimtų santykių, S. Kučas atviravo: „Aš to norėjau visada“.

„Kodėl visi galvoja, kad aš tik dabar sugalvojau, kad noriu rimtų santykių? Aš visada jų norėjau, tačiau padariau daug klaidų. Žinau, kad įskaudinau ir ją, ir jos tėvus, ir dar daug žmonių“, – prisipažino pašnekovas.

Atviras Simo prisipažinimas gali tapti pavyzdžiu daugeliui žmonių, kurie sunkius išgyvenimus slepia savyje, nors visiems žinoma, kad bendraudami ir išsikalbėdami galime išvengti psichikos sutrikimų. Žinomas vyras neslepia, kad su depresyviomis mintimis tenka susidurti ir jam.

Simas Kučas

„Tai yra mano kasdienybė. Aš nevengiu dalyvauti įvairiuose projektuose, tad nenuostabu, kad atsiranda visokių apkalbų ir komentarų. Aišku, kad išgyveni tai. Nors turiu tikrai nuostabių draugų, kuriems galiu išsipasakoti, tačiau šįkart nutiko taip, kad viskas kaupėsi kaupėsi ir nusprendžiau išsilieti būtent tokiu būdu. Nežinau, gal šiek tiek per atvirai“, – „Delfi“ sakė Simas.

Vasarą S. Kučas ryžosi dar vienam iššūkiui – Orijaus Gasanovo ir Simonos Albavičiūtės-Banditos laidoje radijo „Zip fm“ eteryje buvo paskelbta apie žinomo teniso trenerio moters paieškas.

„Man – 32-eji. Pastaruosius 8 metus dėl turėtų santykių beveik nevaikščiojau į pasimatymus. Vienišauju nuo sausio mėnesio. Esu tame gyvenimo taške, kai svarbu ne kiekybė, o kokybė. Į merginas žiūriu kitaip nei prieš dešimt metų. Mane dabar labiausiai žavi tos, kurias galėčiau pristatyti mamai,” – taip save apibūdino buvęs visų amžiaus grupių Lietuvos teniso čempionas.

Po tokio pareiškimo radijo stoties el. paštą užkimšo šimtai anketų, kuriose klausytojai Simui siūlė savo vienišas drauges. Ir nors nugalėtoja buvo paskelbta, Simas ir šiandien vis dar vienišas.

Tąkart Simas pasakojo ir apie šeimos požiūrį į jo vienišiaus gyvenimo būdą. „Spaudimo etapas jau praėjo. Kai sesė susilaukė vaikų, nuo manęs visi atstojo. Jau seniai esu nurašytas kaip senbernis. Jokio spaudimo nėra, tiesiog pačiam būtų smagu turėti antrą pusę. Su visais to pliusais ir minusais“, – atviravo žinomas vyras.

„Delfi“ paklaustas, ar nesibaimina, kad tokiais iššūkiais nesibaimina susigadinti reputacijos – juk nori rasti rimtą gyvenimo draugę, – Simas nusijuokė: „Aš nieko nebijau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)