„Gavau automobilį „Smart“ – dviejų durų, moterišką. Įsivaizduokite, vyksta gimtadienis ir vienu metu manęs paprašo išeiti į lauką. Išeinu, žiūriu, stovi „Smart‘as“. Vos infarkto negavau, – juokiasi moteris. – Man vaikai visą laiką sakydavo, kad vėl pradėčiau važinėti automobiliu. Aš turiu teises virš trisdešimt metų, bet buvau pakliuvusi į autoįvykį – po jo kelis metus sėdėjau ant automobilio galinės sėdynės, tokią baimę jutau. Važinėjau troleibusais ir autobusais, bet prie vairo nesėdau.“

Gauta dovana Raisą pastūmėjo nugalėti savo baimę ir vėl imti vairuoti. Moteris teigia susiradusi vairavimo instruktorių, kuris padės jai prisiminti įgūdžius. Tačiau automobilis – ne vienintelis dalykas, dėl kurio džiaugiasi R. Šarkienė.

„Gal ir būčiau nedariusi savo 64-ojo gimtadienio, tačiau turiu tokius puikius draugus, kad jie jau kone prieš mėnesį ėmė skambinti ir klausti, kada jau čia bus ta šventė. Galiu pasakyti taip – ne aš kviečiu svečius, o svečiai pas mane eina. Jie man sako, kad pas mane – tokia aura, jog norisi būti kartu, – tikina R. Šarkienė ir priduria, kad prabangių puotų ji nerengianti. – Viskas būna kultūringai, gražiai, niekas nenusigeria, nesusimuša, nesusibara. Bičiuliai mato, kad mano šventėse viskas gražu, todėl jiems malonu dalyvauti jose.“

Moteris sako, jog ją kasmet gimimo dienos proga pasveikina ir garsus ekstrasensas, ukrainietis Maksimas Gordejevas, su kuriuo ji palaiko puikius santykius.

„Smagu, kad pasveikina, neužmiršta, – „Delfi“ teigia moteris. – O aš stengiuosi būti jaunatviška. Dievas davė man gražias kojas, tad kodėl turiu dėvėti ilgas sukneles? Pavyzdžiui, per šį gimtadienį buvau išvis su šortais. Šventėme iki dviejų nakties!”

Tačiau labiausiai ekstravagantiškoji Raisa likimui jaučiasi dėkinga už nuostabius vaikus, kurie moterį palaiko visose situacijose.

„Ką jie iš manęs paveldėjo – tai ilgas, gražias kojas, – juokiasi ištikima atlikėjo Radži gerbėja. – Mano vaikai nerūko, negeria. Vienam sūnui 34-eri, kitam – 38-eri. Aš ir pati dabar visai nevartoju alkoholio. Per gimtadienį nepakėliau nė taurelės.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)