Atvykusi pasižiūrėti, kaip vyksta buto statybos, Karolina savo tūkstančiams sekėjų atsakė ne tik į populiariausius klausimus, o ir papasakojo, kuo jos bei mylimojo šeimyninis lizdelis bus išskirtinis.

„Pamaniau, padarysiu video apie mūsų rajono apylinkes ir vietą“, – paaiškino ji.

„Visų pirma, mes su Dominyku, ieškodami buto, susigalvojome tris pagrindinius kriterijus, pagal kuriuos pradėjome paieškas. Pirmasis kriterijus buvo tas, kad mes labai norėjome, jog butas būtų kažkur centre arba labai arti jo, aplink jį. Antras kriterijus – dvi parkavimo aikštelės, kad tai būtų požeminė aikštelė su patogiu privažiavimu, liftu. Ir trečiasis kriterijus – vaizdas, balkonas ar terasa“, – instagrame pasakojo K. Meschino.

Vaizdo įraše, kuriame Karolina nufilmavo butą bei jo apylinkes, ji atskleidė, kad būsimi jos namai yra įsikūrę Markučių mikrorajone.


Influencerė džiaugėsi, kad butas yra įsikūręs netoli centro, bet tuo pačiu bus apsuptas gamtos. „Tobula lokacija“, – šyptelėjo ji.

Karolina pasakojo, kad nors kvartalas, kuriame ji su mylimuoju įsigijo butą, dar tik vystosi, jame jau yra puikių vietų – kino teatras, turgus, maisto prekių parduotuvės, vaikų darželiai, mokyklos.

„Kaip naujakurė, labai džiaugiuosi savo kaimynyste, – toliau vaizdo įraše pasakojo ji ir tęsė. – Kas dar yra labai faina, kad pas mus yra apsauga nuo 8 iki 20 val. ir visur yra kameros. Netgi namie būnant tu gali įsijungti kamerą ir pasižiūrėti, ką, pavyzdžiui, kieme veikia tavo vaikas žaidimų aikštelėje.“

Kol kas K. Meschino ir D. Ježerio bute dar vyksta statybiniai darbai, netrukus bus apšildomos grindys, klijuojamos plytelės.

„Mūsų butas yra 98 kv. m. plius terasa, kuri, man atrodo, yra didesnė už patį butą. Šį butą išsirinkome ne tik dėl lokacijos ar kitų privalumų, bet ir terasos, kuri pavergė mūsų širdis“, – neslėpė ji.

Terasa tęsiasi nuo miegamojo iki pat virtuvės, svetainės, pro kurios langus atsiveria žalia sostinės panorama.

„Nerealu, nes visais sezonais čia bus žiauriai gražu, be to, matosi Vilnelė“, – džiaugsmo neslėpė Karolina, pridūrusi, kad iš vienos pusės akis lepins senamiesčio vaizdai, o iš kitos – gamta.

Žinią apie įsigytą butą pranešė instagrame

Svarbiu gyvenimo įvykiu, kad ji ir jos mylimasis įsigijo nuosavą būstą, Karolina pasidalijo instagrame.

„Šiandien yra viena ypatingiausių dienų mūsų su Dominyku gyvenimuose ir manau niekada jos nepamiršime, nes šiandien oficialiai įsigijome pirmąjį mūsų butą. Svajonės tikrai pildosi, kai labai labai nori ir daug dirbi, mes tik ką sau tai įrodėme. Laukia dar ilgas kelias iki kol įsirengsime ir įsikelsime, kol kas planuojame iki Kalėdų spėti tai padaryti, bet esame be galo laimingi, kad dirbame su nerealia komanda kuri mums padeda (@jpinteriorhouse). Dalinsiuosi ne tik įsirenginėjimo procesu, bet ir informacija apie rajoną, pastatą kuriame gyvensime ir kaimynystę. Esame puikiose rankose! Ačiū nekilnojamo turto plėtotojams „Prodo“ esam super super super laimingi“, – socialiniame tinkle vasarą pasidžiaugė žinoma moteris.

Poros laime pasidžiaugti į naująjį butą tuomet užsuko ir Karolinos tėvai bei brolis.


Visai neseniai laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ viešėjusi K. Meschino pasakojo, kad pastaruoju metu įsirenginėja ir studiją, kurioje vyksta jos ženklo drabužių kūrybos darbai.

„Dabar mes esame visiškame taupymo režime – vien stresas, kai turėčiau būti rami ir atsipalaidavusi. <...> Dabar įsikūrinėjame studiją, kurioje dirbsiu, taip pat tikriausiai Dominykas čia įsikurs savo studiją, – atviravo Karolina. – Taip pat su Dominyku nusipirkome butą. Ten – visiškai tuščia erdvė, kurią dar reikės įsirengti. Kiekvieną plytelę, kiekvieną detalę deriname patys.“

Tai, kad pora laukiasi kūdikio, paaiškėjo liepos viduryje. Žinoma moteris tąkart instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka ir jautriu įrašu.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. Begalybė meilės“, – instagrame pasidžiaugė Karolina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (196)