Džiugia naujiena S. Maslobojevas pasidalijo socialiniame tinkle.

„2020.09.24 05:57 Gimė mūsų dukrytė. Raja Maslobojeva (57cm ir 3.77kg) mažytė mergytė kurios mes labai laukėme. Po dviejų sveikų, gražių, tvirtų, bei išdykusių berniokų ši princesė yra tarsi Dievo dovana.

Suprantu, kad tėvystės teks mokintis iš naujo. Kad griežtas ir tvirtas būdas turės pasikeisti namuose. Esu dėkingas gyvenimui už tobulai išsipildžiusią svajonę auginti du brolius ir savo mieląją princesę!

Ačiū mano mieloji, Airyte, už šią gyvenimo dovaną bei išbandymą. Kartu mes galime viską! Kartu mes visko ir pasieksime! Ačiū Tau labai“, – rašė vienu geriausių kovotojų tituljuojamas S. Maslobojevas.

2019-ųjų rudenį pora sulaukė antrojo sūnelio Raon. Jie neslėpė, kad sužinoję, jog jų šeima vėl pagausės, nustebo. Nors žinia buvo kiek netikėta, pora dėkoja Dievui už neįkainojamą dovaną.

Be to, Sergejus ankstesniuose interviu yra sakęs, kad jiedu su žmona ateityje norėtų mergaitės.

„Kadangi turime du berniukus, mes labai svajojome apie dukrą. Tai visiškas svajonės išsipildymas. Neslėpsiu, iš pradžių buvo šiokia tokia šoko būsena, kadangi turime mažylį, kuris dar verkia ant rankų, o netrukus bus dar vienas. Bet labai tuo džiaugiamės, esame labai dėkingi Dievui už tokią dovaną, kuri atėjo taip greitai“, – su šypsena Delfi pasakojo būsimas daugiavaikis tėtis.

Pora taip pat augina sūnų Ramirą.

Primename, kad Airinė ir Sergejus susituokė 2019-ųjų metų balandžio 20-ąją Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje po ilgametės draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)