Džiugią žinią apie netrukus aplankysiančius gandrus Rūta buvo patvirtinusi Delfi ir anksčiau, tačiau tuomet viešai džiaugtis su visais žinoma moteris neskubėjo. Praėjus jautriausiam periodui R. ir M. Pitkauskai nusprendė nebeslėpti didžiosios laimės ir to, kad jiedu ant rankų greitai sūpuos vaikelį.

„Laimė mėgsta tylą... Nors, tiesą pasakius, buvo tikrai labai nelengva tiek mėnesių neišrėkti ir nepranešti visam pasauliui apie mažą stebuklą, – feisbuke trečiadienį prisipažino tituluota gražuolė ir tęsė. – Kai tuo tarpu aplinkui vis gausėjo pilvukų armija... Viešai besidalindama naujienomis, mes tyliai ir kantriai dviese pažindinomės, pratinomės vienas prie kito...


⠀O naujų potyrių buvo su kaupu... Pamenu, kai pirmą kartą pasikūkčiodama verkiau ir negalėjau sustoti žiūrėdama filmą „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija“, nors niekada nebuvau tokia perdėtai melodraminga.

Niekada nepamiršiu to aplankiusio jausmo, kai pirmą kartą pamačiau tave per echoskopo ekraną, kai pirmą kartą pajutau ir spyrį...

Net neabejoju, kad šiame naujame gyvenimo etape mūsų laukia dar daug naujų pirmų kartų, kuriuos nekantrauju patirti kartu!“

Būsima mama su Delfi pasidalino ne tik šiomis džiugiomis žiniomis, o ir jautria fotosesija, kurioje Rūta stilingai įamžino ryškėjantį nėščiosios pilvuką.

Delfi primena, kad Rūta ir jos išrinktasis Mantas Pitkauskas aukso žiedus sumainė 2018 m. rugpjūčio 28 d. Nidoje.

Tuomet jaunoji pasakojo, jog su mylimuoju susipažino netikėtai, o jų pažinties pradžia tapo vaikino žinutė socialiniame tinkle.

„Dažniausiai niekada neatrašinėju nepažįstamiems. Dabar juokauju, jog tai buvo likimas. Atrašiau norėdama paprieštarauti jo nuomonei, bet jo šmaikštus sąmojis sudomino ir pradėję diskutuoti bei kalbėti, nenustojame to daryti iki šiandien. Tikiuosi, jog ir visą likusį gyvenimą“, – juokėsi žinoma moteris.

Anot R. E. Mazurevičiūtės, jie vis dar atranda daug naujo ir mielo vienas kito asmenybėse.

„Su Mantu esame gana skirtingi. Jis ramaus būdo, kantrus, be galo rūpestingas ir supratingas. Aš esu daugiau nenustygstanti vietoje, manęs visur turi būti pilna ir greit užsidegu (šypsosi), bet gal taip ir geriau, nes mes vienas kitą papildome.

Mantas mane dažnai pristabdo, nuramina, palaiko ir pataria, kad ir kokio naujo projekto imčiausi . Taip pat turime ir daug bendrų interesų, pomėgių ir tiesiog labai mėgstame leisti laiką kartu. Jis mano geriausia kompanija visur ir visada“, – mielų žodžių mylimajam negailėjo modelis.

Nidoje švęsti savo meilės šventę pora nusprendė gana atsitiktinai. Dar 2018 m. švenčiant Naujuosius metus jie nusprendė, kad reikia pakeisti vestuvių vietą ir nors jau buvo suplanavę jas švęsti kitur, šventę perkėlė į vaizdingąją Nidą.

Po itin privačios ir tik artimiausiems žmonėms skirtos ceremonijos vakarinė vestuvių dalis buvo suplanuota paplūdimio bare „Kupolas“, kur pora su bičiuliais ir artimaisiais linksminosi ant jūros kranto.

Po vestuvių Rūta Ežbieta pasirinko vyro pavardę ir tapo Pitkauskiene. Ji sakė, kad naujai skambanti galūnė -ė neatrodo patraukliai. „Man keistokai skambėtų Pitkė“, – prieš dvejus metus prasitarė garsenybė.

Žinomas modelis ir renginių vedėja Delfi po ceremonijos sakė, kad jautriausia buvo girdėti mylimojo meilės priesaiką jai, tačiau po tuoktuvių jausmai ir mintys nepasikeitė.

„Ceremonija man labai patiko. Buvo labai jauku. Džiaugiuosi, kad kunigas, matydamas, jog jaudinamės, prislopino mūsų jaudulį. Buvo daug šypsenų ir ašarų. Matydama vyrą ir sakydama žodžius jam jaučiau didelį jaudulį. Tačiau visada jaučiau širdyje, kad jis yra man skirtas. Jausmai ir mintys nepasikeitė, bet turbūt praeis kiek laiko ir pajausime tai, kas pasikeis“, – neslėpdama jaudulio kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)