Kėdžių iššūkyje sėkmės sulaukusi ir į kitą etapą patekusi dviejų dukrų, Lėjos ir Otilijos, mama žiūrovų širdis suvirpino kreipdamasi į salėje ją palaikiusį savo vyrą, UAB „Lietuvos kepejas“ generalinį direktorių, Lauryną Žižį.

„Iš tikrųjų ši daina yra apie tave, mano meile. Už dukras ir už visą gyvenimą, kurį man padovanojai. Aš tave labai myliu“, – braukdama ašaras kalbėjo moteris.

Paklausta, kaip vyras reagavo į tokį prisipažinimą prieš visą Lietuvą, Julija nusijuokė – jos sutuoktinis nesijaučia jaukiai sulaukdamas ypatingo dėmesio.

„Jis nemėgsta dėmesio, niekada nenori dalyti interviu. Sako, kad užtenka manęs vienos mūsų šeimoje, kad aš visada turiu ką pasakyti ir puikiai dėstau mintis. Bet kai kreipiesi į savo žmogų iš širdies tokiu jautriu momentu... Jis be galo dėl manęs jaudinosi. Matė, kiek energijos man tai kainavo“, – kalbėjo žinoma moteris.

Tiesioginiame eteryje pravirkusi Julija nė kiek nesigaili didžiulei auditorijai parodžiusi savo jautriąją pusę ir tikina: tai – tik pradžia.

„Gyvenime yra buvę, kad po kai kurių interviu gailėjausi, jog kalbėjau per daug atvirai. Išmokau išreikšti nuomonę nieko neįžeidžiant, nes aš tikrai ne iš tų, kurie laiko pyktį. Lygiai taip pat nenoriu, kad kažkas pyktų ant manęs. Dėl šio projekto esu visiškai rami, nes atėjau čia per muziką papasakoti savo istoriją. Man absoliučiai dėl nieko negėda. Ir čia tik pradžia. Paliesiu dar skaudesnių temų. Viską išdainuosiu per muziką“, – patikino Julija.

Laukimas, kol rugpjūtį nufilmuota laida išvys eterį, šeimai buvo ne ką mažiau jaudinantis. Julija feisbuke juokavo, kad savo pasirodymą stebės nebent pasislėpusi už užuolaidų.

„Juk ne visada jauku yra žiūrėti į save visiškai atvirą ir plius klausyti balso, kuris taip pat ne iki galo tobulai nuskambėjo, nes dainuoti mokausi tik dabar. Žiūrint šou emocijos buvo labai panašios. Vėl su vyru verkėme. Tiksliau aš verkiau. Žinau, vos per kelias minutes žiūrovai mane pamatė absoliučiai visokią, kokia gyvenime galiu būti. Bet aš ir atėjau čia ne kažko vaidinti, o būti savimi, nesvarbu ką sakys ar manys kiti“, – „Delfi“ sakė socialinių tinklų žvaigždė.

Julija Žižė

Julija scenoje toli gražu ne pirmą kartą. Anksčiau su grupe „Pinup girls“ koncertavusi moteris sako dainuoti norėjusi visada, tik niekada nedėjusi tiek pastangų, kiek dabar.

„Džiaugiuosi, kad esu „X faktoriaus“ projekte su tokiu sąmoningumu ir dar daugiau gyvenimiškų patirčių. Dabar aš turiu ką pasakyti, nebijau kalbėti ir būčiau kvaiša, jei tuo nepasinaudočiau. Muzika yra mano jausmų namai. To, ko negali pasakyti žodžiais, visada gali pasakyti muzika ir dainomis“, – įsitikinusi pašnekovė.

Laidoje Julija prisipažino, kad neseniai su vyru perėjo sunkų etapą ir pasidžiaugė, kad jiedu po gyvenimo negandų vis dar yra kartu. „Delfi“ paklausta, kokį nutikimą tąkart turėjo omenyje, pašnekovė nuo atviro atsakymo išsisuko.

„Visi gyvenimo etapai turi savo žavesį. Ypatingai santuoka. Turėti geriausią draugą, partnerį yra didelė dovana. Bet ir santuoka turi raidos etapus. Vieni juos praeina lengvai, kitiems sekasi sunkiau. Mums pavyko praeiti vieną labai stiprų etapą ir po vaikų gimimo atrasti vienas kitą iš naujo. Niekas nežino, ką atneš rytojus, bet šiandien mes laimingi, kad esame kartu“, – patikino Julija.

Kai laida pasiekė eterį, ne vienas žiūrovas atkreipė dėmesį į Julijos rankas, kurios vis prilaikė pilvuką. Ne vienam susidarė klaidingas įspūdis, kad taip moteris po širdimi globoja naują gyvybę. Užsiminus apie tai, Julija nusijuokė ir paaiškino, kodėl žiūrovams galėjo susidaryti toks įspūdis.

„Ne (juokiasi). Ranką laikiau ties saulės rezginiu, diafragma, kad nepamesčiau, iš kur turi eiti balso jėga. Kol kas neturiu įpročio viską suvaldyti mintimis. Dainavimas yra didis mokslas. Kai nori, kad žmonės išgirstų tikrąją tave, tenka labai stengtis“, – paaiškino pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)