Mažylė pasaulį išvydo rugsėjo 21-ąją, 4 val. ryto. Bendraudama su „Delfi“ TV laidų vedėja juokavo, kad tokiu laiku ar net anksčiau tekdavo keltis į darbą.

Džiugia žinia dviejų vaikų mama pasidalijo ir socialiniame tinkle.

„Su kauki gimdei?“ – bene pirmas klausimas iš ką tik paskambinusios Močiutės. – Vardų tai dukrelai duokit tąkį, kad ir vardas būt, ne tik pavadynimas“.

Savo vaikus, geriau paanalizavus, vadiname taip, kad būtų akivaizdu, jog jie, be to, kad yra didžiulė dovana mums, ir, tikėkimės, vienas kitam, dar yra gamtos ir Dievo (kaip jau kam pagal pasaulėžiūrą) dovanos.

Bet niekada nepamirštame ir nepamiršime, kad jie – ir aukščiausios klasės medikų židinio, Vilniaus Gimdymo namų, mums dovanos. Ypač legendinio profo Kęstučio Šklėriaus, į kurio pamainas mūsų vaikai net nesitarę (bet slapta trokšdami) vis pataiko.

Ačiū (jau antrąsyk) jam už mega-profesionalumą ir atvirą dūšią, už visokeriopą paramą antrąsyk. Ir nuostabiajai akušerei, laktacijos specialistei Ievai Girdvainienei.

Tiesiog labai labai ačiū visam Vilniaus gimdymo namų kolektyvui. Už begalinį rūpestį ir top-notch paslaugas.

Esame labai apdovanoti, ir kitaip čia nepasakysi.

Ir kodėl gi nepavadinus Tavęs, miela dukra, dovanos vardu. Sveika atvykusi į Lietuvą ir pasaulį, brangi Dorotėja", - feisbuke rašė žinoma moteris.

Vardas Dorotėja yra kildinamas iš graikų vardo Dorothea. Jis reiškia „dievo dovaną“.

Močiutės klausimo apie gimdymą su kauke sulaukusi Živilė „Delfi“ sakė, kad gimdymo įstaigoje medikai šiuo atveju buvo sukalbami.

„Kaukės dėvėti viso gimdymo metu niekas neliepė, tačiau dalį sąrėmių vis tiek prabuvau su kauke. Bet paskui nebuvo paliepimo“, – sakė žinoma mama.

Apie tai, kad Živilė ir Liudas laukiasi antrosios atžalos, „Delfi“ rašė balandį. Tąkart moteris skaičiavo ketvirtą nėštumo mėnesį.

„Kol pirmasis vaikas dar mažas, labai nemažai rūpesčio yra su juo. Tad nėra kada labai galvoti apie nėštumą, rašyti nėščiosios dienoraščio ar kasdien domėtis vaiko dydžiu. Tikiuosi, kad viską prisiminsiu iš pirmo karto“, – Delfi sakė Živilė.

„Delfi“ primena, kad pora susituokė 2018 metų vasario 16 dieną. Ceremonijai Živilė ir Liudas pasirinko Bernardinų bažnyčią.

2018 m. gegužę jiedviems gimė pirmagimis Vėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)