Scenos nutrūktgalviu vadinamas atlikėjas, akivaizdu, šios pravardės nusipelnė ne veltui. Prieš pat savaitgalį, koncerto metu, dainininkas netyčia užšoko ant mikrofono stovo ir juo prasikirto kaktą. V. Bareikis, ko gero, būtų iškentęs staiga užplūdusį skausmą ir likęs scenoje, tačiau dėl iš žaizdos prasivėrusio kraujo jis nuskubėjo į užkulisius.

Net jei klausytojai ir pastebėjo, kad dainininkas trumpam dingo nuo pakylos, suprasti, kas nutiko galėjo tik patys akyliausi. Tiesa, net ir tokios nelaimės ištiktas muzikantas nesutriko ir nesiliovė dainavęs – kūrinį jis sėkmingai užbaigė jį atlikdamas užkulisiuose. Tuo pačiu metu kolegos pasirūpino jo tinstančia kakta.

Vidas Bareikis / Foto: Delfi, Instagram

„Mano koncertai yra labai aktyvūs, aš juose ir visas konstrukcijas apibėgioju, ir stogais palaipioju. Scenoje taip pat daug šoku, strakalioju ir vakar, koncerto metu, įvyko nesėkmingas nusileidimas ant mikrofono. Jeigu aiškiau papasakojant, kas nutiko, tai užlipau tarsi ant grėblio, tačiau tai buvo mikrofonas“, – Delfi pasakojo pašnekovas ir tęsė.

„Juokingiausia, kad viskas įvyko pačioje koncerto pradžioje, tai buvo vos antra daina. Gavau tą smūgį į galvą. Pajutau, kad jis tikrai stiprus. Kaip tik šalia tą akimirką buvo Mantas Bendžius – mano pritariantysis vokalistas – mes esame su juo jau gerai susidirbę scenoje. Kai tai nutiko aš iškart pažvelgiau į jį, sakau: „Ar prakirsta?“. O jis nespėjo net nieko atsakyti, iš jo akių supratau, kad nieko gero. Kaip tik tuo metu pajutau, kad kraujo čiurkšlė pasruvo per visą galvą. Tuomet prasidėjo įdomiausia dalis.

Niekas nieko nestabdė. Aš išbėgau į užkulisius su mikrofonu, ten susiradau rankšluostį, viena ranka laikiau jį prie kaktos, kita – dainavau. Koncertas tęsėsi. Viskas taip truko dar porą minučių, kol rankšluosčiu stabdžiau kraujavimą, o vadyba aplink lakstė ir greitai surado popierių, lipnios juostos ir man užklijavo žaizdą. Jau buvau pasiruošęs bėgti vėl į sceną, bet žvilgtelėjau į veidrodį ir supratau, kad vaizdelis – nekoks. Nenorėjau žmonėms sugadinti nuotaikos ar juos kaip nors sutrikdyti, o koncerto nutraukti dėl to taip pat nesinorėjo.

Galiausiai mano vadybininkė sako: „Turiu kepurę!“. Aš greitai ją užsidėjau. Kadangi tas prakirtimas buvo labai arti antakio, su ta kepure teko koncertuoti iki galo. Matyt, pasirodžiau kiek keistoko stiliaus, nes ji buvo nuleista iki pat akių. Bet niekam nieko nesakiau. Grįžau į sceną, tą akimirką dar pajuokavau, kad štai, paskutinis lauko koncertas, artėja ruduo ir šąla visgi ta mano galva. Visi pasijuokė ir niekas nesuprato, kas iš tiesų nutiko.

Tik pačiame koncerto gale pasakiau didžiąją paslaptį, bet ir tai nieko neparodžiau. Viską nuleidau juokais. Bet tai išties buvo vienas įdomesnių momentų scenoje, o joje nutinka visko. Ačiū Dievui, viskas baigėsi gerai, siūti nereikėjo, o žaizda šiandien jau užsitraukusi. Kitaip tariant, vasaros sezono uždarymas buvo su trenksmu tiesiogine to žodžio prasme“, – optimizmo neprarado muzikantas.

Jokia paslaptis, kad V. Bareikis – atlikėjas, kurio pasirodymai yra vieni stipriausių ir energingiausių visoje Lietuvoje. Dainininkas ne tik puikiai valdo publiką, bet ir sukuria aplink save daug energijos, kuria penktadienio vakarą dalijosi ir minėtojo koncerto dalyviai.

Renginio, kaip jau tapo įprasta, nepraleido dainininko mylimoji, televizijos laidų vedėja Indrė Stonkuvienė, sėdėjusi ir savo širdies draugą palaikiusi pirmoje eilėje. Koncerte gyva muzika džiaugėsi ir Maslobojevų šeima.

Už horizonto nunešančios M.A.M.A 2019 metų atlikėjo fantazijos ir šlovę pelnę superhitai – „Ant bangos“, „Nervai“, „Pusvalanduko“, „Pažiūrėk į mane, mama“, „Ežero dugne“ bei daugelis kitų – tapo tvirta garantija, kad ir šis V. Bareikio koncertas tapo vienu įspūdingiausių.

Gyvų koncertų, pasak paties muzikanto, niekas negali pakeisti, dėl to V. Bareikis labai džiaugėsi galėjęs dar kartą susitikti su savo klausytojais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (178)