Rugsėjo 17 d. oficialiai duris atvėrusios grožio studijos įkūrėjai – sutuoktiniai Juozas ir Šarūnė Proškevičiai, tęsiantys dar tarpukarį menančias kirpėjų šeimos tradicijas: kaip Laikinojoje sostinėje ponias ir ponus puošė Juozo seneliai Juozas ir Regina Rupšiai, vėliau – mama Rasa Proškevičienė, taip šiandien tą daro po bendro verslo vėliava suvienyti net 26 meistrai. Organizatoriai tikina, kad kiekvienas jų yra tikras savo amato maestro.

„Šiuolaikinę dvasią atspindintis verslo centras „Magnum“ – tai tarsi moderni naujojo Kauno širdis, tad mums, grožio kūrėjams, visada einantiems vienu žingsneliu priešakyje, tokia koncepcija labai artima. Kita vertus, vieta – tai tik maža dalis grožio studijos sėkmės. Esmių esmė yra čia dirbantys žmonės, o juos mums pavyko pritraukti itin gabius ir talentingus“, – kalbėjo šventės šeimininkas J. Proškevičius.

Ketvirtadienį Kauno verslo centre grožio salono atidarymo proga rinkosi ir kviestiniai svečiai, tarp kurių – daugeliui puikiai atpažįstami pramogų, verslo, sporto, kultūros atstovai: Matijošaičių šeima, Elvyra Monginienė, Darius ir Gintarė Songailos, Goda Alijeva, Nijolė Pareigytė, Ingrida Martinkėnaitė ir dar apie pusšimtis svečių.

Renginio nepraleido ir Karina Krysko, kuri neseniai paskelbė apie savo ir mylimojo Jeronimo Miliaus sužadėtuves. Tiesa, nors ši žinia viešumą pasiekė tik rugsėjį, dainininkė atskleidė, kad ji ir jos širdies draugas susižadėjo dar liepą romantiškos kelionės metu. Vakarėlyje Karinai draugiją palaikė kitos grupės „69 danguje“ merginos.

Atidarymo šventės vedėja tapo Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, kuri ne tik pristatė grožio studijos konceptą, o ir pakvietė perkirpti kaspiną visus čia dirbsiančius meistrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)