Žinią apie tai, kad susirgo koronavirusu, dainininkė prieš daugiau nei mėnesį patvirtino „Delfi“. Sakė besijaučianti gerai, o išsamiau apie savijautą papasakojo savo instagramo paskyroje.

„Pranešu, kad man viskas gerai ir taip, man patvirtinta korona. Visą savaitgalį išgyvenau, nes prastai jaučiausi. Niekur nėjau. Penktadienį pajutau pirmus simptomus, o vakar pasidariau testą. Niekur nėjau, buvau namie, o šiandien sužinojau, kad jis teigiamas. Aš jaučiuosi normaliai, viskas gerai. Man svarbiausia buvo surasti visus kontaktus, su kuriais aš bendravau tam tikru metu. Sukontaktuoti su Nacionaliniu visuomenės sveikatos centru ir tik tada pranešti tai socialiniuose tinkluose. Buvau truputį išnykusi iš instagramo, nes, aišku, tai truputį kėlė nerimą. Juokinga, kiek daug žinučių ir naujų sekėjų. Ne dėl naujų dainų, o dėl to, kad užsikrėčiau korona“, – instagrame kalbėjo Rūta.

„Realiai dabar nebesvarbu, ką gaminsiu, nes vis tiek nejaučiu skonio, – „Instagrame“ pojūčiais dalijosi Rūta. – Blogai pasijutau penktadienį, temperatūra pakilo iki 37 laipsnių, ėmė skaudėti nugarą, truputį laužė kaulus. Šeštadienį buvo tas pats, o sekmadienį temperatūra nukrito iki 35. Nejutau skonio ir dingo uoslė. Pirmadienį pasidariau testą, šiandien gavau atsakymą.“

Rūta įvardijo ir kitą, kiek rečiau pasitaikantį simptomą – pasak merginos, jai išbėrė pažastis ir ėmė kiek niežėti kūną. Kad koronavirusas nustatytas radijo stoties „Power Hit Radio" darbuotojui, antradienį BNS patvirtino Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC).

Kaip naujienų portale tv3.lt pranešė pati radijo stotis, visa „Power Hit Radio“ komanda „nedelsdama izoliavosi“.

„Nuo pat koronoviruso pradžios ruošėmės tokiai galimai situacijai – pasiruošėme atitinkamą vidinę tvarką ir dirbome laikydamiesi maksimalių saugumo reikalavimų: darbuotojų kontaktai minimizuoti, departamentai izoliuoti, dėvimos apsauginės veido kaukės. Ir dabar situaciją sprendžiame vadovaudamiesi minėta tvarka, imamės visų priemonių, kad būtų užtikrintas darbuotojų saugumas", – teigiama radijo stoties komentare.

Po kelių dienų koronavirusas buvo patvirtintas ir „Power Hit Radio“ programų direktoriui Sauliui Baniuliui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)