Ją pradėjo dainininkė Natalija Bunkė po nuotrauka palikusi komentarą: „Tau su galva viskas gerai?“.

Šis atlikėjos pasisakymas sulaukė įvairių reakcijų. Progos pasisakyti nepraleido ir dainininkė Mia Pilibaitytė.

„Šiaip tai nenoriu tavęs mokyti ar pyktis, bet ar šį kartą nemanai, kad lenki lazdą su tokiais pareiškimais? – klausė daininininkė. – Nesidarykit sau gėdos“.

N. Bunkė neatsilaikė: „Nu apie gėdą ponia prašnekote? Ar norite, kad aš tikrai pasisakyčiau gėdos tema?“.

Netrukus atlikėja į tokius savo siūlymus sulaukė ir atsako. „Tavo chamiškumui nėra ribų, ponia auksinio balso savininke“, – rašė Mia.

Nors ši diskusija buvo matoma viešai, dvi atlikėjos toliau puolė viena kitą. Natalijai pasidžiaugus, kad koncertuoja „kaip Beyonce“, Mia rėžė: „Oho, gal pagaliau gyvai pradėk dainuot, tada pažiūrėsime, kokia tu Beyonce“.

Į aršią dviejų moterų diskusiją įsijungė ir „69 Danguje“ narė Goda Alijeva. „Natalija, matai, juokiasi puodas, kad katilas juodas“.

„Delfi“ susisiekus su Mia, dainininkė sutiko pakomentuoti susijusią situaciją, sakydama, kad žinomiems žmonėms tokio pavyzdžio viešai apskritai nereikėtų rodyti.

„Mano nuomonė yra paprasta. Šitaip dergtis viešai iš žmonių negalima. Labai negražu. O ypač kai esi žinomas žmogus. Vis dėlto jie yra pažįstami – bendravę tikrai ne kartą. Negražu. – kalbėjo dainininkė. – Na, o kalbant apie faktus, kuriuos ji minėjo „ištrauksianti“... Na, tik jau ne jai kalbėti apie kažkokius nuslėptus faktus. Tiesiog... Ne jai. Nesijaučiu dėl to įskaudinta. Mane įskaudinti galėtų nebent kažkoks artimas draugas arba mano mylimas žmogus. Mes su ja niekada nebuvome ir nebūsime artimos draugės, todėl man šitie pasisakymai tikrai ilgam neužstrigs“.

Tuo tarpu Natalija Bunkė šia tema kalbėti nepanoro. „Jūs Mios ir klauskite“, – pasiūlė atlikėja.

Karo kirvio neužkasė

Natalija ir Mia yra konfliktavusios ir anksčiau. Po 2008 m. vykusių prodiuserio Stanislavo Stavickio-Stano vestuvių vykusiame vakarėlyje dalyvavusios dainininkės kibo viena kitai į atlapus ir sukėlė muštynes.

„Prie manęs priėjo Deivydas Zvonkus ir pradėjo klausinėti: „Mia, na, kodėl jūs nesutariate su Natalija?“, – prieš 12 metų pasakojo Mia. Neva jiems tuomet nebuvo lemta pasikalbėti – netrukus, kaip sakė atlikėja, Natalija kibo jai į plaukus ir per kilusias grumtynes lūžo Mios nagai. Mia skolinga neliko – Nataliją apipylė šampanu.

„Kai tarp mūsų kilo ginčas, ji mane stvėrė, subraižė. Paskui ant rankos buvo mėlynės, kraujosrūvos, nagai nulupti, plaukai išrauti – kažkoks pravalas. Jos sesuo Kristina bandė mus išskirti, bet jos veidas apsitaškė mano kraujais. Kraujas fontanais bėgo man iš piršto. Aš norėjau apsiginti ir gyniausi. Aš nesileidau talžoma, – tąkart kalbėjo policijai pareiškimą rašiusi Mia. – Natalija – žmogus be sąžinės. Ji prisišiukšlinusi iki ausų.

Tuo tarpu kita konflikto dalyvė, Natalija, įžiebus konfliktą kaltino Mią.

„Stvėriau, nubraižiau, subraižiau, talžiau? Ar matote ant mano kūno menkiausią įbrėžimą? Jei būčiau taip elgusis, Mia, matyt, irgi į mane būtų stipriau įsitvėrusi. Jei ji, kaip teigia, gynėsi, nuo tokių nagų kaip jos turėjo ne tik įbrėžimų, bet ir žaizdų likti. Ar jūs įsivaizduojate, kad Zvonkus laikė jos ranką, o aš nagus nukapojau?“ – kalbėjo Natalija.

Nors praėjus ketveriems metams dainininkės žiniasklaidoje skelbė, kad karo kirvį užkasė, tarp jųdviejų ir vėl kilo ginčas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (570)