„Prieš pusantrų metų nusprendžiau nutolti nuo renginių organizavimo ir vedimo – norėjau šiek tiek atsipūsti. Juk net trylika metų buvau vestuvių planuotoja! Panorau eiti pirmyn, tobulėti, išbandyti save ir kitose srityse. Tuomet Lietuvoje atsirado lenkų televizija – aš pabaigiau žurnalistikos kursus ir tapau laidų vedėja. Dirbau visą karantino laikotarpį „Žiniose“ – mano abu vaikai mokėsi nuotoliniu būdu, padėdavau jiems telefonu, nes vis kokia programa neveikdavo, – prisimena Agnieška. – O aš, jausdamasi lyg kokiam Černobily, vykdavau į darbą tuščiomis gatvėmis.“

Laidas lenkų televizijoje vedanti moteris sako, kad nuo renginių bei vestuvių organizavimo nenutolo – kartais užsiima ir šia, jai puikiai pažįstama, veikla.

„Nuo vasaros pradžios dirbu gyvenimo būdo laidoje toje pačioje televizijoje – kalbinu žinomus žmones, lietuvius kalbinu taip pat. Dalyvauju visuose sostinėje vykstančiuose renginiuose. O ir pati kartais suorganizuoju bei pravedu kokį renginį. Visada turiu bent kelis renginius kalėdiniu laikotarpiu. Tiesa, šiais metais viso to yra kur kas mažiau – karantinas viską atitolino. O kitai vasarai jau turiu kelias užsakytas vestuves“, – pasakoja realybės šou „Baras“ išgarėjusi moteris.

Agnieška Olševska

Agnieška džiaugiasi, kad karantino laikotarpis jai buvo itin darbingas, tačiau dėl kai kurių dalykų moteris teigia jaučianti kaltę.

„Dezinfekcinis skystis buvo nuolat su manimi – darbe purkšdavome kėdes, stalus, kompiuterius, siuvomės kaukes, rankos nuo šio skysčio net suskilinėjo. Tačiau likome sveiki, o ir vaikai per tą laiką nei karto nesusirgo, – džiaugiasi laidų vedėja. – Buvo momentas, kai kažkiek pavydėjau toms mamoms, kurios gali būti namuose su vaikais ir jiems padėti mokytis. Graužė sąžinė, kad einu ten, kur yra labai pavojinga, kad vaikai vieni namuose. Ir tėvų nemačiau kelis mėnesius, o jie gyvena visai šalia manęs. Velykas atšventėme su vaikais ir įjungta vaizdo kamera ant stalo.“

Vis tiek moteris po karantino rado kelias dienas poilsiui – kartu su dviem vaikais vyko į kaimyninę Latviją. Aktyviai laiką leisti mėgstanti laidų vedėja prisipažįsta, kad planavo vykti į tolimesnį užsienio kurortą, tačiau planus sustabdė vėl įvesti apribojimai.

„Džiaugiuosi tuo, kad gyvenu šalia miško ir turiu šunį. Tad galiu pajudėti ženkliai daugiau, negu įprastai tai daryčiau, – juokiasi Agnieška. – O vasara irgi buvo darbinga – juk tiek daug renginių. Savaitgalius praleidau filmavimuose. Tačiau spėjau savaitėlę ir paatostogauti – su vaikais laiką leidome Jūrmaloje. Norėjome skristi į Graikiją arba į Kiprą, tačiau netrukus sužinojau, kad šias šalis uždarė. Negalėjau sau leisti grįžusi karantinuotis dvi savaites.“

Nuo to laiko, kai Agnieška dalyvavo tuo metu daugybę žiūrovų prie televizijos ekrano subūrusiame realybės šou „Baras“, praėjo jau 16 metų.

„Metus skaičiuoju pagal savo labradorės amžių, kurią tuomet „Bare“ gavau dovanų. Tiesa, prieš trejus metus ji mirė. Dabar turiu kitą keturkojį. Beje, aš esu didelė gyvūnų mylėtoja, tad labai skaudžiai reaguoju į dabartinę situaciją, – sako moteris. – Na, o kalbat apie „Barą“ – aš pati apie projektą negalvoju, tačiau man apie tai dažnai primena parduotuvių kasininkės. Nors mano išvaizda pakankamai pasikeitė, tačiau turiu kitokį, ypatingą balo tembrą, kurį jos ir atpažįsta. Anksčiau labai nemėgau savo balso, maniau, kad jis grubus, žemas. Tačiau dabar labai juo džiaugiuosi.“

Pasiteiravus, ar sutiktų dalyvauti realybės šou praėjus 16-ai metų, Agnieška atvirauja, kad, matyt, atsisakytų – „Barą“ laidų vedėja šiandien vadina mažai prasmės turinčiu projektu, tačiau mielai dalyvautų iššūkių reikalaujančiame projekte.

„Į tokio tipo realybės šou šiandien jau neičiau. Tačiau man būtų įdomu išlikimo tema, jei išvežtų į kokias nors džiungles, prie vandenyno. Norėčiau daugiau prasmės. O „Bare“, pripažinkime, prasmės buvo mažai. Išlikau kažkiek žinoma vien dėl to, kad turėjau tikslą – dainuoti, – mintimis dalinasi moteris. – Tie žmonės, kurie turėjo savo tikslą, jie tikrai dabar eina tuo keliu, kuriuo ir norėjo eiti. Tačiau daugiau nei pusė žmonių į šou atėjo be jokio tikslo – norėjo tapti žinomais, bet neaišku, dėl ko.“

Tiesa, su daugeliu dalyvių dviejų vaikų mama nepalaiko jokių ryšių, tačiau teigia, kad su Skaiste vis planuoja nueiti kavos, o Robertą netikėtai sutiko filmuodama vieną savo laidų

„Su kai kuriais susirašome, bet artimų santykių nepalaikome. O kai kurių nemačiau nuo pat realybės šou pabaigos. O du žmonės, dalyvavę „Bare“, yra jau mirę“, – atsidūsta Agnieška ir pripažįsta, kad realybės šou metu nei viena pikantiška detalė nebuvo paslėpta – žiūrovai pamatė dar daugiau, nei vyko iš tiesų.

Prakalbus apie tai, ką veikia laisvalaikiu, moteris neslepia, jog ją traukia aktyvus poilsis, kuris geriausiai ir padeda atsipalaiduoti.

„Sportuoju sporto klube – man patinka. Mėgstu, kai mane kas nors pavėžina motociklu, – juokiasi laidų vedėja. – Už vairo, tiesa, kol kas nesėdu. Tikiu, kad daug smagių dalykų manęs dar laukia. Labai noriu išbandyti vandens sportą. Praėjusią žiemą nepavyko išvykti slidinėti. Beje, itin mėgstu didelius gyvo garso koncertus – daugybėje jų esu apsilankiusi ir pati. Gaila, kad karantinas šį mano pomėgį apribojo. Visur bėgu ir lekiu – dar prieš man gimstant tėvai sakė, kad arba gims berniukas, arba mergaitė, laipiojanti sienomis. Tai dabar pateisinu tėvų žodžius.“

Tiesa, prieš kelerius metus su vyru išsiskyrusi moteris apie asmeninį gyvenimą neatvirauja, tačiau tuo pačiu neslepia, kad ypatingo žmogaus šiandien šalia jos nėra.

„Jei būtų viskas labai puikiai, turbūt ir sužinotumėte. O kadangi puikiai nėra, tai nėra apie ką ir kalbėti. Galiu pasakyti, kad aš esu gyvenime patenkinta viskuo, tik trūksta to vieno ypatingo žmogaus“, – šypteli realybės šou „Baras“ išgarsėjusi Agnieška Olševska.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)