Apie tai, kad pora suka skirtingais keliais skelbia 15min.lt. Tiesa, kalbėti apie asmeninį gyvenimą K. Liukaitytė nėra linkusi, todėl ir skyrybų fakto moteris oficialiai netvirtino.

Atvirauti šia tema žinoma moteris nepanoro ir Delfi. Susisiekus su ja, ši maloniai pakartojo, kad jokių komentarų nedalinsianti.

„Nieko nekomentuosiu“, – ramiai atsakė ji.

Pasiteiravus, kodėl tokia žinia visgi atsidūrė žiniasklaidoje, pašnekovė teigė, kad niekam nieko netvirtino ir kiti jos asmens sąskaita paprasčiausiai darosi reklamą.

„Man tai neduoda jokios naudos gyvenime“, – sakė K. Liukaitytė.

Kol kas sutuoktinių skyrybų prašymas teismo dar nepasiekė.

Delfi primena, kad amžinąją meilę vienas kitam pora prisiekė prieš dvejus metus liepą Santuokų rūmuose Vilniuje. Tuomet jiedu visus nustebino savo išskirtine apranga – Karolina ir Andrius vilkėjo džinsais bei baltais marškinėliais.

O kartu su beveik dviem dešimtmečiais vyresniu buvusiu mylimuoju ir verslininku Arnu Jurskiu Karolina augina dukrelę. Pora kartu praleido šešerius metus, tačiau taip ir nesusituokė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)