Atsinaujinusią televizijos loteriją „Teleloto“ naujieji vedėjai ves pakaitomis: kiekvieną savaitę – vis kita vedėjų pora. Pasak „Teleloto“ prodiuserio Arūno Valinsko, tokiu sprendimu siekiama palaikyti loterijos dinamiką ir dar labiau įtraukti televizijos žiūrovus, rašoma spaudos pranešime.

„Visi iki vieno naujieji „Teleloto“ vedėjai – patyrę profesionalai, kuriuos drąsiai galima vadinti eterio vilkais ir vilkėmis. Nors kiekvieno jų patirtis skirtinga, visus šiuos grandus vienija bendras vardiklis – tai gebėjimas žiūrovams dovanoti vien geriausias emocijas ir sukurti šventę. Tuo tarpu tai, kad net dvi iš trijų naujųjų „Teleloto“ vedėjų porų kartu yra ir gyvenime, leis į loteriją įnešti dar daugiau jaukios šeimyninės atmosferos“, – sako A. Valinskas.

Tiesa, naujųjų vedėjų debiuto „Teleloto“ eteryje žiūrovams dar teks kiek palaukti, mat pirmąją sezono „Teleloto“ laidą, kurią žiūrovai išvys jau šį sekmadienį, vesti pasiryžo pats A. Valinskas, kartu į poras pakvietęs savo žmoną Ingą Valinskienę.

„Tai nebus pirmas mūsų projektas, kurį vesime kartu. Drauge esame vedę įvairių renginių, pavyzdžiui, net „Misis Lietuva“. Televizijoje buvo šokių projektas, kitos laidos. Abu esame televizijos ir scenos profesionalai, todėl ir pasirodymui „Teleloto“ studijoje atsakingai ruošiamės. Juolab, kad loterijos kartu dar nesame vedę“, – sako ilgametis televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris.

„Teleloto“ organizuoja loterijų bendrovė „Olifėja. 8 proc. nuo kiekvieno parduoto loterijos bilieto skiriama sporto paramai ir keliauja Lietuvos olimpiečių rengimui. Per 27 veiklos metus „Olifėja“ tam skyrė 90 milijonų eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)