Kaip skelbia žurnalas „Stilius“, A. Paškevičiūtė ant savo rankų sūpuoja prieš mėnesį gimusį vaikelį. Moteriai gimė trečiasis sūnus.

Namuose krykštaujantis naujagimis nėra vieninteliai malonūs pokyčiai Aistės gyvenime – iš televizijos pasitraukusi moteris išleido knygą, pavadinimu „Laisvųjų papūgų karta“.

Šiomis žiniomis A. Paškevičiūtė pasidalijo socialiniuose tinkluose.

„Jau prasidėjo išankstinė prekyba mano knyga. Daug širdies į ją sudėta. Ne tik mano, bet ir jūsų.

Kiekvienas like'as, šiltas komentaras, drąsinantis žodis tartas jūsų lūpomis nenuėjo veltui.

Taip jau yra (bent jau man), kad kai rodome netikrus dalykus, tai jaučiamės drąsiai apie juos kalbėdami. Koks skirtumas, juk „tikrojo aš“ vis tiek nepaliečia kritika.

O kai viešai dalinamės tuo, kas tikra, tai ir balsas drebėti pradeda, ir delnai prakaituoti, ir žodžiai strigti. Mes nepratę būti tiesiog savimi.

Taigi šlapiais delnais ir kiek virpančia širdimi pristatau Jums „Laisvųjų papūgų kartą“, – jautriai skelbė ji.

Knygos aprašyme A. Paškevičiūtė plačiau papasakojo, ko galima tikėtis jos leidinyje.

„Esu Y kartos žmogus, kuris „viską galėjo“ ir tuo šventai tikėjo. Kartos, kurioje atsirado internetas ir gyvenimas pakibo ant laido. Kartos, kuri dar supranta rusiškai, tačiau laisvai kalba angliškai. Kartos, kuri pradėjo ragauti, atostogauti, uždarbiauti ir pramogauti globaliai. Kartos, kurioje atsirado freelanceriai, hipsteriai, japiai, blogeriai, influenceriai ir visi kiti. Kartos, kuri dar atsimena „Labanakt vaikučiams“, bet dabar žiūri tik „Netflix“.

Esu iš kartos, kuri suprato, kad dėl visų mūsų problemų kalta „nelaiminga“ vaikystė ir nugulė psichoterapeutų sofutes. Kartos, kuri pusryčiams su žaliuoju kokteiliu geria antidepresantus. Kartos, kuri ieško dvasinio nušvitimo Peru džiunglėse, Indijos ašramuose, psichodelinėse kelionėse, tylos retrituose, vipasanose ir jogos asanose.

Sakoma, kad mūsų karta yra tokia „išskridusi“, kad nei vyresnės, nei jaunesnės kartos negali su mumis susikalbėti. Tiesą pasakius, mes patys negalime su savimi susišnekėti. Šioje knygoje ieškau atsakymo, kodėl taip yra?“ – svarsto ji.

Puikiai pažįstama iš televizijos ekranų ir žurnalų viršelių A. Paškevičiūtė dešimtmetį dirbo pramoginių laidų vedėja ir vykdančiąja TV prodiusere. Pasiekusi tai, ką laikė sėkme, tačiau nusivylusi ir nelaiminga, ji nusprendė pasukti kitu – savęs pažinimo – keliu. Iš šios kelionės gimė ir pirmoji Aistės knyga „Laisvųjų papūgų karta“, skelbiama knygos aprašyme.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)