Į miesto širdyje įsikūrusį prabangų viešbutį „Pacai“ susirinkę svečiai klausėsi unikalių muzikinių „Rootslive“ projektų ir atidavė duoklę klasikai – būtent laiko tėkmei nepavaldi klasika, elegancija ir solidus įvaizdis tapo viena pagrindinių rugsėjo numerio temų.

„Ruduo visomis prasmėmis yra pats stilingiausias metas. Jis visada kupinas naujienų, atradimų, iššūkių ir naujų planų, fantastiškų drabužių ir derinių, kai įkvėpimas kyla iš visko, kas mus supa. Linkiu, kad šis ruduo jums taptų tramplinu į svajonių išsipildymą“, – prieš renginį sakė „L’Officiel Lithuania“ vyr. redaktorė Agnė Jagelavičiūtė.

Pirmą kartą „L’Officiel Lithuania“ renginys, kuriame dalyvavo kviestiniai svečiai, buvo transliuojamas tiesiogiai žurnalo portale www.lofficiel.lt ir „L’Officiel Lithuania“ „Facebook“ paskyroje.

Renginio metu paisyta naujų saugos taisyklių, kvietimuose dalyviai buvo paprašyti nepamiršti apsauginių priemonių, o susirinkusiųjų temperatūrą matavo specialiai įrengtas termovizorius. Prie įėjimo svečių asmeniniai daiktai buvo dezinfekuojami inovatyvia bakterijas nuo paviršiaus naikinančia lempa.

Stebėkite tiesioginę transliaciją:

Ką tik pasirodžiusio žurnalo rugsėjo numerio viršelis yra pirmasis, kuriame įamžinta pora – jį papuošė lyg nuo raudonojo kilimo nužengę aktoriai Gelminė Glemžaitė ir Mantas Stonkus. Jie mėgsta kviestis svečių ir svečiuotis, moka mėgautis kiekvienu etapu – kai skraido iš laimės ar būtina paliūdėti. Žino, kad kartais verta paaukoti savo ambiciją dėl bendro tikslo, ir džiaugiasi į porą suėję trisdešimties, kai daug kas atrodo mažiau sudėtinga.

Šventinį vakarą surengtas išskirtinis mados šou – naują rudens kolekciją pristatė dizaineris Egidijus Rainys. Romantika ir elegancija – šie žodžiai yra tapę raktiniais E. Rainio kūrybos bruožais, tačiau naujoje kolekcijoje buvo ir staigmenų, pasak dizainerio, ji eklektiška – tokia, kaip ir šiandienė mada. Podiumu žengė „Modilinos“ modeliai, vilkintys tiek dienai, tiek vakarui tinkamus kelnių, švarkų, palaidinių, suknelių, kombinezonų ir, žinoma, paltų derinius. Modelių makiažą sukūrė žinomos makiažo meistrės Militos Daikerytės studijos „Studio M by Milita“ komanda.

Naujus gyvos muzikos projektus – „Fancy Music“ su Paulina Paukštaityte ir „Ocean Drive Live“ su Viliumi Popendikiu pristačiusios muzikos agentūros „Rootslive“ vadovas Simonas Čepėnas teigė, kad šie projektai išskirtiniai ne tik rinktine muzikos selekcija, instrumentine sudėtimi, bet ir unikalia, specialiai jiems sukurta neonine scenografija. Vakaro metu populiarias melodijas susirinkusiems dovanojo ir styginių kvartetas „4 Strings“.

Specialiai „L’Officiel Lithuania“ renginiui viešbučio „Pacai“ erdves įspūdingai papuošė dekoratorius Mantas Petruškevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (225)