Eminemas, kurio tikrasis vardas ir pavardė yra Marshallas Mathersas III, ir Kimberly Mathers santuokiniais įžadais apsikeitė netoli Detroito esančiame Ročester Hilso mieste, ištaigingo Tiudorų stiliaus dvaro "Meadow Brook" salėje. Ceremonija buvo kukli ir akylai saugoma.

Popiet pradėjus rinktis svečiams, prie įėjimo į Oklando universiteto studentų miestelyje stovintį dvarą, kuriame populiaru kelti vestuves, ėmė būriuotis žurnalistai ir reperio gerbėjai.

Apie tai, kas vyko viduje, gauta tik šykščios informacijos, tačiau Eminemo biografas Dennis Dennehy (Denis Denehis) naujienų agentūrai "Reuters" patvirtino, jog vestuvės tikrai įvyko.

Tarp svečių buvo ir atlikėjo "50 Cent" hiphopo grupe "G-Unit". Jie į vestuves atvyko keturiais sportiniais automobiliais.

33 metų Eminemas atvažiavo juodu limuzinu ir buvo pasipuošęs raudona beisbolininko kepuraite.

Hiphopo superžvaigždė, kurio 2000 metais hitu tapusioje dainoje "Kim" vaizdingai piešiama žmonos mirtis, praėjusį mėnesį Detroito radijo stočiai sakė, kad jiedu su žmona susitaikė ir galbūt dar sykį susituoks.

Pirmą kartą Mathersai susituokė 1999 metais. Skyrybų byla, kurią nagrinėjant kilo mūšis dėl dešimtmetės dukters globos, buvo baigta 2001 metais.

Praėjusiais metais Eminemas gydėsi nuo priklausomybės migdomiesiems vaistams, dėl ko turėjo atšaukti koncertinį turą po Europą. Gruodį pasirodė geriausių jo dainų rinkinys "Curtain Call".

Eminemas paneigė ketinąs pasitraukti iš muzikinio gyvenimo, bet užsiminė galintis kurį laiką pailsėti nuo įrašų ir vaidybos.

"Šiuo metu esu tokiame gyvenimo etape, kai jaučiu, kad nežinau, kurlink suka mano karjera", - gruodžio mėnesį Detroito radijo stočiai WKQI-FM sakė reperis. Tai buvo vienintelis jo interviu, duotas pristatinėjant naująjį albumą.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją