Vienas populiariausių šalies dainininkų prisipažįsta, kad visada juto silpnybę motociklams, tad, laikui bėgant, jis išbandė vis daugiau greitų dviračių transporto priemonių.

„Tai sena aistra, kuri tik neseniai įsigaliojo“, – Delfi nusijuokė pašnekovas.

Gausėjant motociklų skaičiui, O. Vyšniauskas paskelbė parduodantis savo mylimą BMW.

„Parduodu savo motociklą BMW G 310 R 310cc, street. Labai minkštas, lengvas, greitas (iki 150 km/h) ir smagus mocukas“, – tikino jis.

„Pagaminimo metai – 2019, galioja garantija. Jo rida – tik 6000 km, yra galinė ir šoninės daiktadėžės, šoniniai lankai nuo kritimo, rankų apsaugos nuo vėjo, priekinis stiklas.

Visą komplektaciją rinkau, kad būtų kuo patogiau, bet, kadangi susirgau „mocų liga“ ir turiu jų jau ne vieną, tai nutariau pasidalinti su kitais“, – savo sprendimą paaiškino dainininkas.

Už šį klasikinio tipo motociklą O. Vyšniauskas tikisi gauti 4700 eurų, tačiau priduria, kad kaina yra derinama.

„Turiu vieną silpnesnį motorolerį, bet dabar gavau jau rimtą, tarpmiestinį. Tiesa, ir su šiuo galima keliauti, jis minkštas, patogus. Žinote, kai jau sergi, tai jau sergi“, – apie savo pomėgį motociklams prisipažino jis.

O. Vyšniauskas neslėpė sulaukęs jau kelių skambučių – toks pirkinys motociklų mėgėjus neretai domina dėl jo markės.

„BMW yra minkštas, komfortiškas, lyderis“, – apibendrino pašnekovas.

Apie savo naują aistrą – motociklus – dainininkas buvo prisipažinęs, kai šventė savo jubiliejų. Tuomet 60-metį minėjęs ir motociklininko teises išsilaikęs atlikėjas neslėpė, kad artimųjų aplinkoje šiuo savo sprendimu sukėlė tikrą šoką.

„Jie manęs klausė, kam dabar prireikė to motociklo, juk visos viduriniojo amžiaus krizės turėjo pasibaigti dar praėjusiame tūkstantmetyje. Bet mano atsakymas paprastas – kada, jei ne dabar? Visada norėjau lėkti su vėju, bet vis atidėliodavau“, – anksčiau yra sakęs O. Vyšniauskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)