Apie poros santuoką pranešė žurnalas „Žmonės“.

„Mus profesija ir suvedė. Kartu kūrėme ir tebekuriame spektaklius vaikams. Jau ketveri metai kūrename bendrą namų židinį. Būnant tokios profesijos paprastai nėra laiko vaikščioti į pasimatymus. Todėl natūralu, kad draugystės ir simpatijos mezgasi darbuose“, – rašoma žurnale.

Aktoriai augina dukrą Upę Saulę, gimusią prieš dešimt mėnesių.

Ši santuoka I. Jackevičiūtei, geriau žinomai Norkūnienės pavarde, – trečioji. Anksčiau ji buvo ištekėjusi už dešimčia metų jaunesnio šokėjo Adomo Norkūno. Jųdviejų santuoka truko ketverius metus. Pora kartu susilaukė dviejų atžalų.

2018 m. kovą laidoje „Nuo... iki“ aktorė buvo pasakojusi, po meilės, užsimezgusios šokių projekte liko gyventi viena su jųdviejų vaikais.

Po skyrybų Ieva vėl pradėjo studijuoti ir dėstyti LMTA. Ji džiaugėsi Lietuvoje atradusi naują žanrą – teatrą kūdikiams ir vaikams.

Pirmąjį savo vyrą Donatą Šimukauską Ieva sutiko Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Jiedu buvo kurso draugai. Tačiau jų santuoka truko neilgai.

„Patirtys, susijusios su skyrybomis tikrai nėra smagios. Tai yra tos krizės, kurios priverčia iš esmės permąstyti savo gyvenimą ir iš esmės kažką keisti. Bet aš esu labai fatališka moteris. Stengiuosi kiekvieną situaciją išversti taip, kad man būtų geriau“, – laidoje pasakojo aktorė.

Tuo tarpu Raimondui ši santuoka – pirmoji. Televizijos žiūrovams jis geriausiai pažįstamas iš populiaraus LNK serialo „Kam ta meilė?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (270)