Lietuvoje neįprastas vardas – girdėtas ir Holivude. Katalėja – populiaraus veiksmo trilerio „Columbiana“ pagrindinės herojės vardas. Vis dėlto nė vienas iš mažylės tėvelių šios kino juostos dar nėra matę.

„Filmo net nematėme su vyru, tačiau labai norime pasižiūrėti. Tiesiog mums abiem šitas vardas patiko dar prieš susipažįstant, tad, kai sprendėme, kaip pavadinsime dukrytę, vienbalsiai nutarėme, koks jis bus“, – „Delfi“ sakė mama.

Žinia, kad sutuoktinius aplankys gandrai pora pasidalijo rugpjūčio 9-ąją.

„Visą gyvenimą bėgi, leki kol akimirkai sustoji... Ir žodžiai tampa nebereikalingi, tiesiog jauti, myli nenusakomai ir lauki labiau už viską“, – dalindamiesi romantiška nuotrauka socialinėje erdvėje rašė sutuoktiniai.

„Delfi“ atlikėja tąkart patikino, kad jaučiasi kupina jėgų. „Tiesa, po truputį pilvelis darosi vis didesnis, tai darosi vis sunkiau daryti įprastus dalykus. Paskutiniu metu gana aktyviai sportavau, tai teko pristabdyti šią veiklą – vardan gražaus tikslo, – sakė Julija. – Šiaip viskas tikrai labai gerai.“

Žinoma atlikėja neslėpė džiaugsmo – nėštumas, pasak moters, itin lengvas. Taip pat Julija prisipažino, kad šią žinią kuo ilgiau norėjo pasilikti tik sau.

„Turiu tokį lengvą pilvelį. Manęs net nepykino – nuo pat pradžių buvau pilna gyvybės, – Delfi atviravo dainininkė. – Galvojom – kada jau čia tas laikas. Dabar labai džiaugiuosi, nes turiu progą atsikvėpti. Daugiau laiko praleidžiu namuose, mažiau streso. Buvau labai veikli, visą laiką bėgau, o dabar viską pristabdžiau. Kurį laiką prabuvome tyliai ir gražiai, norėjom kuo ilgiau tai pasilikti tik sau“.


Prakalbus apie tolimesnius darbus, dainininkė prasitarė, kad kol kas derins veiklą, tačiau daugiau dėmesio skirs tam, kas jai tikrai patinka.

„Kurį laiką dar truputį padirbėsiu – pagal galimybes. Taip pat kaip visada iki šiol, atsižvelgsiu į tai, ar tie darbai man patinka“, – šyptelėjo moteris.

„Delfi“ primena, kad pora aukso žiedus sumainė 2019-aisiais metais birželio 8-ąją, Vilniaus Dievo Motinos ikonos „Ženklas iš dangaus“ cerkvėje.

„Karolis yra tikrai mano žmogus. Nuo pat pradžių viskas mūsų santykiuose vyko labai gražiai, beveik iškart pajaučiau, kad tai – savas žmogus. Kartu esame ne vienerius metus, tad spėjome patikrinti vienas kitą įvairiose situacijoje tiek, kad suprastume, jog norime praleisti gyvenimą kartu susikibę už rankų iki senatvės“, – šypsenos vestuvių dieną neslėpė jaunoji.

Tuomet Julija sakė, kad artimiausiu metu šeimos pagausėjimo neplanuoja, kadangi laukia darbingas laikotarpis, tačiau ateityje ji bendroje vizijoje su vyru vaikus tikrai matė.

„Kol kas tokio plano nėra, bet jei taip ir nutiktų, žinant ir stebint aplinką, savo koleges, tai vaikai visai ne problema, tad, ko gero, niekur toli nedingsiu“, – su šypsena pasakojo dainininkė.

Po vestuvių nuotaka pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Julija Jegorova-Butavičienė. Pora susižadėjo 2018 metais vasario 26-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)