Prieš trejus metus susituokusi pora šiandien augina dvejų metukų sūnų Eldarą. Greta teigia, kad vestuvių metines paminėjo visi kartu, drauge su artimiausiais žmonėmis.

„Paminėjome labai ramiai, artimųjų apsuptyje, prisimindami savo prieš trejus metus įvykusią šventę. Visuomet bent minimaliai paminime vestuvių metines. Juk labai smagu prisiminti, kas įvyko tą dieną prieš keletą metų ir kaip gera, kad visa tai lieka atmintyje gražiausiais prisiminimais”, – sako Greta.

Kalbėdama apie sėkmingų santykių paslaptis, moteris atskleidžia, kad tokių paprasčiausiai nėra, o išlaikyti meilę ir pagarbą antrai pusei padeda labai paprasti dalykai.

„Nežinau, kokia ta paslaptis. Tiesiog esame geriausi draugai. Esame labai diplomatiški santykiuose. Manau labai svarbu vienas kitą gerbti ir išklausyti”, – teigia moteris.

Nors skyrybos pramogų pasaulyje nėra neįprasta, vis tik asmenine trenere dirbanti G. Lebedeva-Kazakevič sako, jog santykiai – labai individualu, todėl vertinti nepavykusių santuokų nesiima.

„Na visokių būna situaciją, žinoma. Tačiau kiekviena pora pati turi nuspręsti, ar verta kažką lipdyti iš naujo, ar ne. Labai individualu, – tikina Greta. – O pykstamės mes labai retai. Viską išsprendžiame diplomatiškai. Išsakome savo nuomones ir bandome su problema susitvarkyti kartu.”

Net ir praėjus trejiems santuokos metams nei Gretos bei Aleksandro jausmai, nei teigiamos emocijos būnant vienas šalia kito neišblėso. Tačiau moteris atvirauja, jog puikūs santykiai poroje turėtų būti savaime suprantamas dalykas.

„Manau, kad kai du žmonės papildo vienas kitą, kai turi bendrus tikslus, vadovaujasi panašiais gyvenimo prioritetais, viskas vystosi savaime. Nereikia kažko specialiai daryti. Svarbiausia gerbti vienas kitą ir niekada neatsukti nugaros vienas kitam”, – šypteli asmeninė sporto trenerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)