„Kažkada esu išgirdusi – „Katažina, tu „kaimiečių“ dainininkė!“ – prisiminė žinoma moteris ir tęsė užvestą temą.

„O, taip! Tikrai taip! Aš ir pati esu kaimietė, bet to nei kiek nesigėdiju. Anaiptol – didžiuojuosi tuo! Žinau, ką reiškia nuo ankstyvo ryto ganyti karves, o po visos dienos jas išmelžti. Kaip, artėjant audrai, bėgti į laukus sudėti šieną į kupetą, kol neužlijo... Laiku išravėti daržą, pašerti kiaules, arklį, vištas ir t.t.

O po visų nuveiktų darbų, ėjau prašyti mamos, kad išleistų į sostinę padainuoti. Tai buvo geriausia motyvacija, o kartu – didžiausia mano svajonė“, – prisimena ji ir sugrįžo į dabartį.

„Neseniai įvyko nuostabus koncertas Dieveniškėse! Tokie šilti renginiai nuoširdiems, atviros širdies žmonėms – man patys maloniausi. Iki šiol sunku patikėti, kaip man, tai kaimo mergaitei, pasisekė...

Vertinu kiekvieną gyvenimo akimirką ir dėkoju kiekvienam savo klausytojui, nepriklausomai nuo statuso ar tautybės.

Dievas mane veda labai geru ir įdomiu keliu. Tikiuosi jis bus dar ilgas...“ – jautriai socialiniuose tinkluose po pasirodymo rašė K. Zvonkuvienė.

Toks dainininkės atvirumas buvo įvertintas ne tik jos ištikimiausių gerbėjų, bet ir kolegų. Ne vienas iš jų svarstė, kad galbūt tokia nelengva patirtis ją išugdė tapti paprastu ir šiltu žmogumi.

Kaimo epitetai – bene švelniausia, ką Katažinai yra tekę išgirsti iš piktesnių žmonių. Dainininkė neslepia – jai per gyvenimą teko užsiauginti itin storą odą.

„Bjauri lenkė, pasidarius karjerą per Zvonkų, per lovą, pasižiūrėk į save, dink į savo Lenkiją, ką tu čia veiki ir iš viso“, – tiek visko žinomai moteriai teko apie save išgirsti.

Deja, Deivido ir Katažinos Zvonkų šeima per karantiną neteko kone visų šeimos pajamų, tačiau vasarą Katažina džiaugėsi, kad pagaliau ir vėl prasidėjo aktyvus gyvenimas. Dabar šeima dairosi nuosavo būsto, ir yra pasiryžę visas savo santaupas išleisti būtent jam.

Daugiau apie Katažinos gyvenimą galite išgirsti Delfi TV laidoje „Kasdienybės herojai“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (125)