2003 m. savo veiklą pradėjęs ir Laimos Lapkauskaitės vadovaujamas „Mokinukių“ kolektyvas greitai rado kelią į klausytojų širdis. Vėliau merginos persivadino į „Studentes“, tačiau netrukus jų grupė iširo.

Nepaisant to, merginos ne tik išliko draugėmis, bet ir retkarčiais gerbėjus pradžiugina kartu pasirodydamos scenoje išskirtinėmis progomis. Neseniai grupės narės ir vėl susitiko bendram projektui – jos nusifilmavo vienos televizijos laidos projekte.

Kadru iš užkulisių dainininkės pasidalijo ir su savo gerbėjais socialiniuose tinkluose. „Nostalgija“, – trumpai nuotrauką komentavo grupės narė Simona Nainė. Tokia nuotrauka internete greitai sulaukė sekėjų reakcijų, fotografija per gana trumpą laiką buvo „pamėgta“ tūkstančius kartų.

Tiesa, dalis komentatorių pastebėjo, kad merginų būryje trūksta vienos narės – Inetos Puzaraitės-Žvagulienės, kuri, deja, į šį grupės susitikimą atvykti negalėjo.

Jos sesuo Irūna Delfi papasakojo, kokia proga įvyko šis trumpalaikis „Mokinukių“ atgimimas.

Irūna Puzaraitė - Čepononienė

„Tai buvo vienkartinis įvykis, buvo filmavimas viename projekte. Jame pasirodėme tik su viena daina, bet buvo labai smagu“, – tikino pašnekovė.

„Po 12 metų vėl stovėjome ant scenos. Prisiminėme visą seną, pirmame albume skambėjusią dainą su visa choreografija. Tai neįtikėtina. Tai tarsi tas pats, kas važiuoti dviračiu – kai išmoksti, juo važiuoti mokėsi visą gyvenimą. Taip pat ir mums. Sustojome, visos atsiminė reikiamus judesius, žinojo, kas po dainuoja, kiekviena atsiminė savo partiją. Kažkoks kosmosas. Mums labai patiko ši patirtis“, – pridūrė dainininkė.

Pasiteiravus, ar ateityje gerbėjai gali tikėtis, kad populiari grupė atgims ilgesniam laikui, jos narė neslėpė, kad tokių pamąstymų iš tiesų yra.

„Yra tokių planų. Pasikalbame, kad gal reikėtų dažniau taip susibėgti, padaryti gal kokį turą. Tikrai neslėpsiu, kad yra tokių kalbų, bet, oi, kiek visam tam suplanuoti reikėtų laiko ir pastangų.

Aš manau, kad kiekviena tyliai širdyje pasvajojame apie sugrįžimą. Aišku, surinkti vėl į vieną vietą tokį didelį kolektyvą būtų labai sudėtinga, bet būtų labai faina. Gal kažkada“, – svajingai pokalbį užbaigė Irūna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)