„Laisvė, sveikata, vidinė ramybė. Tai turbūt svarbiausia, ko reikia žmogui. Du neigiami testo atsakymai! Organizmas susidorojo. Džiaugiuos kaip vaikas grįždama į įprastą gyvenimo tempą. Į laisvę!”, – „Facebok“ profilyje rašo Agnė.

Moteris teigia, kad svarbiausia šioje situacijoje buvo išlikti teigiamai ir rūpintis savimi.

„Laiminga, kad pavyko apsaugoti vaikus, kad jie didvyriškai atsilaikė prieš virusą. Užaugo. Padėjo man pasveikti. Dėkinga visiems už palaikymą, už pagalbą! Išties džiugindavo laiknešėliai prie vartelių! Ypatingai dėkoju Irenai Pivoriunienei už rūpestį! Išties šio keisto viruso akistatoje svarbu be streso žvelgti į susiklosčiusią situaciją. Nieko nekaltinti.

Priimti kaip duotybę. Įsileisti tik teigiamas mintis, tikėjimą, kad visata mumis rūpinasi, bei stiprinti organizmą, – patarimais dalijasi A. Sabulytė. – Daug vitaminų, mineralų, imbiero, česnako, ciberžolės, citrusų. Ir žinoma eteriniai aliejai – mano sveikatos stiprybė, mano magiškas kvapų pasaulis. Kas pažįsta mane, žino, kiek jie man ir mano artimiesiems padėjo. Viruso situacijoje eteriniai aliejai buvo ypatingi kariai, sustiprinę organizmą ir padėję greit atsistoti ant kojų.”

Neatidėlioti darbų ir viską daryti šiandien – tokį patarimą bičiuliams ir gerbėjams duoda A. Sabulytė.

„Apkabinu visus tuos, kurie dar serga, kurių artimieji serga. Stiprybės, tikėjimo, kad bus mumis pasirūpinta iš viršaus, daug teigiamų emocijų, stiprinti imunitetą ir nekaltinti vieni kitų. Virusas gali ateit į kiekvienus namus. Būkim supratingi, atlaidūs ir vieningi. Gražios paskutinės vasaros savaitės! Neatidėliokime darbų! Ir jei norime kažką pasakyti, padaryt, padovanot, drąsiai darykime nenukeldami rytdienai! Kartu mes stiprūs!!!”, – motyvuojančiai tekstą užbaigė dainininkė.

Delfi primena, kad buvusi LNOBT direktoriaus Jono Sakalausko žmona koronavirusu susirgo daugiau nei prieš dvi savaites.

„Neįsivaizduoju, kur galėjau jį pasigauti. Sunku pasakyti. Vieni žmonės nešioja ir net nejaučia jo. Ir man pačiai jis prasidėjo – nežymiai. Tiesiog vieną rytą pajutau, kad neužuodžiu eterinių aliejų kvapų. Sunku pasakyti, kada tiksliai prasidėjo. Šalia viruso dar ir peršalimai paprasčiausi egzistuoja, todėl iš karto simptomus atsekti sunkoka“, – komentavo A. Sabulytė.

Apie tai, kad sulaukė teigiamo Covid-19 testo rezultato, dainininkė pranešė socialiniame tinkle.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)