Šią naujieną moteris pranešė savo socialiniame tinkle „Facebook“.

„Va su tokia patirtimi išeinu! Tapusi geresne vedėja ir gal net geresniu žmogumi. Ačiū Teleloto!”, – rašė Ieva.

Delfi susisiekus su radijo ir televizijos laidų vedėja, ši teigė, jog nors palikti projektą liūdna, vis tik įgyta patirtis sukelia vien teigiamas mintis.

„Kiekvienas atsisveikinimas yra liūdnas – čia tikriausiai yra neišvengiama. Tačiau tas liūdesys toks teigiamas. Vis tik darbas „Teleloto“ – viena nuostabiausių darbinių patirčių, – sako Ieva. – Tikrai labai gražus projektas, o man buvo didelė garbė dirbti su lyderiais. Taip pat kiek neįtikėtina, kad ši laida eteryje – jau beveik 25-erius metus, kai man yra 31-eri.“

Moteris teigia, kad jai buvo smagu prisidėti prie istorinio projekto Lietuvoje, skaičiuojančio dešimtmečius. I. Stasiulevičiūtė „Teleloto“ komandoje dirbo beveik trejus metus.

„Startavau 2017-iais. Jei laikotarpį skaičiuočiau pagal pakeistas plaukų šukuosenas, tai įvaizdis kito labai daug kartų, – juokiasi Ieva. – Tad pasikartosiu – iš šio projekto išsinešu pačius gražiausius ir šilčiausius prisiminimus.“

Buvusi „Teleloto“ vedėja sako, kad komentuoti ir kalbėti apie išėjimo priežastis – ne jos kompetencija. Tačiau I. Stasiulevičiūtė įvardija, jog pokyčiai buvo neišvengiami.

„Atėjo laikas pokyčiams. Tai – neišvengiama. Šios laidos istorijoje vedėjai keitėsi ne kartą ir ne du. O mes su kolega Tadu Rimgaila savo kadenciją baigėme. Tikrai liūdna, bet tuo pačiu ir labai gera“, – teigia Ieva.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)