„Čia yra maksimumas, ką gali žmogus patirti! – skambia krepšinio trenerio Šarūno Jasikevičiaus fraze jausmą apibūdino dainininkas. – Sveika atvykus į šį pasaulį, dukrele“.

Pora jau išrinko dukrai vardą – mergytę pavadins Agota. Vyras įvardijo, kad naujagimė pirmadienį, 18 val. gimė 3,470 kg. svorio ir 53 cm. ūgio.

Vyras nusprendė palaikyti žmoną dalyvaudamas gimdyme. Kaip pasakojo šviežiai iškeptas tėtis, prieš tai jam buvo atliktas „Covid-19“ testas, o palatoje teko dėvėti kaukę.

„Dalyvavau gimdyme ir dėl to labai džiaugiuosi! Manau, būčiau save užgraužęs, jei būčiau nedalyvavęs“, – „Delfi“ sakė atlikėjas.


Šis kūdikis Juozui – pirmasis, o jo žmonai Gražinai – trečiasis.

„Viskas lyg iš vadovėlio – pirma piršlybos, po to – vestuvės, o dabar ir kūdikėlio laukimas“, – birželio pradžioje laidoje „Kasdienybės herojai“ neslėpė džiaugsmo būsimi tėveliai, svarbiąją gyvenimo akimirką įamžinę jaukioje šeimyninėje fotosesijoje.

Tiek Juozas, tiek jo išrinktoji buvo atviri – emocijų daugybė. „Man tai – nauja, pirma tokia patirtis. Džiaugiuos kiekviena akimirka. Pamenu, kai draugai sakydavo, kad vaikelio laukimas yra tikras stebuklas. Dabar tą tikrai žinau ir visiškai pritariu! Besilaukianti Gražina man tokia graži! Tokia magiška! Jos besikeičiančios kūno formos, mažylio spyriai, kuriuos gali pajusti... Galvoje tiek daug džiaugsmingų minčių ir emocijų, kad net sunku viską išsakyti žodžiais“, – sakė laimingas atlikėjas.

Gražina ir Juozas šeimos pagausėjimą planavo kruopščiai. Tiesa, pora nesitikėjo, kad begalinis noras susilaukti mažylio realybe virs taip greitai.

„Pirmadieniais su draugais žaidžiu krepšinį. Ir, vieną tokį vakarą, grįžęs namo, tarsi pajutau ypatingą mylimosios dėmesį – ji buvo tokia miela, šilta, ypatinga lyg pirmąją mūsų draugystės dieną. Tiesa, tuomet tik nusistebėjau, bet dar nieko neįtariau“, – pasakojo dainininkas.


Išvydusi teigiamą nėštumo testo rezultatą, Gražina džiuginti mylimojo neskubėjo – norėjo ryte, pakartojusi tyrimą, įsitikinti, kad šeimą tikrai netrukus papildys naujas narys. Nors antrasis bandymas buvo nebetikslus, Gražina nutarė nebelaukti ir pranešti gerąją naujieną.

„Dalyvavau, kai žmonai buvo atliekamas pirmasis echoskopo tyrimas. Tas mažas taškelis ekrane... Stipresnio emocinio džiaugsmo iki šiol nebuvau išgyvenęs“, – patikino J. Butnorius.

Vėliau, dėl karantino, jis negalėjo lydėti žmonos į konsultacijas, todėl žinią apie vaikelio lytį Gražina išgirdo būdama viena.

„Šiokia tokia nuoskauda buvo“, – neslėpė J. Butnorius.

Pirmojo vaikelio atėjimo laukęs dainininkas juokais sakė dėl nėštumo labiau panikuojantis nei žmona. Jei tik Gražina užsimena apie kokį savijautos pokytį, vyras tuoj pat pareikšdavo vešiąs ją į ligoninę.

„Man tai ne pirmas nėštumas. Bet jis tiesiog tobulas. Jaučiuos gerai, nepykina, jokių ypatingų norų neturiu. Bet taip pat buvo kai laukiausi dabar 7 metų Karolinos ir 5 metų Mato. Žinoma, diena nelygi dienai, bet iš esmės suprantu, kokį gyvenimo etapą išgyvenu, ką patiria organizmas ir kad kurį laiką teks susitaikyti su nejaukiais pojūčiais“, – sakė G. Butnorienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)