„Tik užgrūdintas plienas yra stiprus. Taip pat ir santykiai. Du elementai – kaip vienas. Per ugnį ir vandenį. Taip ir mudu: petys petin, ranka rankoj per visas mūsų laukusias ir laukiančias negandas ir nesąmones. Bet laimei lengvų kelių nereikia. Mes jų neieškojom, bet esame laimingi. Viską praeisime kartu“, – instagrame rašė žinoma moteris.

Viktorija ir Laurynas kartu penkioms dienoms išvyko į Italiją, kur savaitgalį atšventė bičiulės vestuves, vykusias įspūdingoje San Lorenzo in Correggiano viloje, Riminio provincijoje.

Specialiai jai pasiūtu lietuvių dizainerės Valerijos Molčanovos ženklo „Molči“ kostiumėliu pasipuošusi verslininkė atrodė įspūdingai. „Delfi“ paklausta, ar nesibaimino užgožti jaunosios, Viktorija patikino, kad juodvi – labai artimos draugės, tad bičiulė ir prieš vestuves puikiai žinojo, kuo ji žada pasipuošti.

Nors dar prieš keletą mėnesių Italijoje buvo fiksuojamas bene didžiausias pandemijos protrūkis, koronavirusą šioje šalyje suvaldyti pavyko ir grįžtant į Lietuvą izoliuotis turistams bent jau kol kas nereikės. Dėl šios priežasties žinomos lietuvės bičiulė turėjo progą atšokti savo vestuves, o Viktorija su Laurynu – aplankyti Italiją.

„Jie jau seniai buvo išsirinkę šią datą, tad labai pasisekė, kad šventė įvyko, o mes ramiai galime važiuoti namo“, – „Delfi“ sakė antradienį į Lietuvą išskrisianti socialinių tinklų žvaigždė.

Romantiškų atostogų metu Viktorija ir Laurynas priėmė sprendimą paviešinti žinią, kad yra kartu. Tai lėmė ne tik draugystės tvirtumas, bet ir nemalonus gerbėjų elgesys.

„Tai nėra mano vienos sprendimas. Esame du suaugę žmonės, kurie daug kalbasi. Kadangi abu esame apsisprendę dėl savo santykių, nusprendėme jų nebeslėpti. Išties per daug klausimų ir spėlionių sulaukėme. Žmonės net mėgino mus persekioti, fotografuoti. Ne gana to, kad fotografavo Lietuvoje, užfiksavo ir čia, Italijoje. Atrodo, atvažiavome į mažą, ramų miestelį, o kažkas vis tiek mus įamžino restorane. Laukė, kol pavalgysime paskui darkart nufotografavo. Paskui tokie kadrai keliauja į įvairius forumus, o aš viską sužinau iš savo sekėjų – šie man siunčia įvairias nuotraukas. Na, čia jau buvo paskutinis taškas. Supratau, kad laikas man pačiai pasisakyti, galbūt dabar visiems bus ramiau.

Be to, kadangi mano didžioji darbo dalis yra susijusi su socialiniais tinklais, jaučiu pareigą savo sekėjams būti atvira. Norėjosi parodyti ir supažindinti juos su savo antrąja puse. Čia juk rodau nemažą dalį savo gyvenimo, tad ši tema irgi buvo neišvengiama“, – patikino Viktorija.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Moteris sako niekada nejutusi baimės į viešumą išeiti su savo antrąją puse, juolab, kad artimieji ir bičiuliai tokį jos sprendimą iš karto priėmė palankiai.

„Mums svarbiausia, ką mano artimieji žmonės ir kaip mes patys jaučiamės. O visa kita nesvarbu... Pavyzdžiui vakar pajutau visai kitokias žmonių emocijas. Dabar jau dauguma reagavo visiškai kitaip nei pradžioje. Ko gero, kai žmonės pamato, kad mums yra gera, esame laimingi, jiems nebelieka priežasčių dėl kažko nerimauti. O apkalbų stengiamės į savo gyvenimą neįsileisti. Svarbu mums gerai ir tiek.

Kalbant apie artimiausius draugus, jie palaikė nuo pačių pradžių. Visi sakė tą patį: svarbu mums gerai ir esame laimingi. Juk niekas už mus nenugyvens mūsų gyvenimų“, – sakė pašnekovė.

Laimės nuo pat pradžių Viktorijai ir Laurynui linkėjo ir jos mama.

„Kiekvieniems tėvams yra svarbiausia, kad jų vaikai būtų laimingi. Tai yra pagrindinis dalykas. Aš pati esu mama, tad ir man lygiai taip pat svarbiausia yra Nicolės laimė. Kad ir kokius sprendimus ji priimtų, kaip ir kiekviena mama, ją palaikysiu. Juk labai gera matyti laimingus vaikus. Esu suaugusi – man nebe penkiolika. Tad nėra prasmės nurodinėti man ką ir kaip daryti. Tai tik mano pačios ir mano antrosios pusės sprendimai“, – kalbėjo Viktorija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (310)