„Manęs kartas nuo karto paklausia: „kodėl tu taip dažnai fotografuojiesi pusnuogė?“.

Ne, tikrai ne todėl, kad kažką norėčiau suvilioti. Tam turiu nuostabų vyrą šalia. Pirmiausia – tiesiog todėl, kad galiu. Juk niekas nedraudžia, taip!?


Bet svarbiausia, aš tokia sau pati gražiausia. Taip, prieš fotoobjektyvą jaučiuosi laisviausiai. Paradoksas! Nes buvo laikas, kai negalėjau net žiūrėti į savo atvaizdą veidrodyje ir stengiausi kuo daugiau prisidengti, nes sau atrodžiau negraži ir stora.

Kelias į susitaikymą su savo kūnu ir meilę sau man nebuvo lengvas ir tiesus. Ir puikiai žinau, jog tebėra daugybė moterų ir merginų, kurios šiai dienai vis dar jaučiasi taip, kaip aš jaučiausi anksčiau. Noriu jus visas nors šiek tiek įkvėpti ir savo nuotraukomis priminti, kad grožis yra ne tik XS, bet ir XL!“ – savo tūkstančiams sekėjų paaiškino V. Jonikytė.

Modelis Delfi jau anksčiau pasakojo, kad jai pavyko išsivaduoti iš visuomenėje esančių standartų ir pamilti savo kūną.

„Mano tikslas yra tas, kad kuo daugiau moterų matytų, jog ne tik būnant XS dydžio galima save mylėti ir savimi pasitikėti“, – tikino ji.

„Mano vasaros kūnas yra toks. Aš jame gyvenu, jis puikiai man tarnauja, už tai jį myliu ir gerbiu. Ir taip – mano šikna su celiulitu, ant šonų ir krūtinės yra strijos, o sveriu 88 kilogramus. Daug? Galbūt. Bet kaip viena nuostabi moteris Erika Vitulskienė sakė – aš neprašau, kad mane kažkas nešiotų, vaikštau pati.

Visi nerealūs per paskutinius metus man įvykę dalykai – „Dydžio revoliucija“, „Sala“ – nebūtų įvykę be meilės, pagarbos sau ir nebijojimo būti savimi. Taigi, nesvarbu esate „per storas“ ar „per plonas“ – sveikinu visas ir visus su nuostabios vasaros pradžia! Varom maudytis!“ – entuziastingai pernai ragino V. Jonikytė.


Projektą „Dydžio revoliucija“ Vitalija laimėjo 2018-aisiais metais, tačiau net ir tuomet jauna moteris sulaukė įvairių vertinimų. Viena iš populiariausių nuomonių – esą ji buvo per plona pergalei.

„Apie savo figūrą prisiklausiau jau projekto metu – kitos merginos irgi dažnai sakydavo, kad esu per plona. Tikriausiai jos manė, kad labiau tikčiau tradiciniams modeliams. Užsienyje plius dydžio modeliais laikomos merginos, dėvinčios 40–44 dydžius – t. y. normalaus sudėjimo. Bet juk čia kalbame apie mados pasaulį, kurio standartai yra kiti.

Ir kaip aš neleidau savęs realiame gyvenime įsprausti į lieknumo standartus, taip nenusileidau ir čia – aš esu plius dydis ir tuo didžiuojuosi,“ – realybės šou užkulisius atskleidė Vitalija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)