Realiame gyvenime aktorius yra visai kitoks, todėl ekrane matydama savo sūnų Tado mama ne juokais piktinasi, rašoma pranešime spaudai.

„Esu tikrai geras žmogus, romantikas, atliekami vaidmenys tikrai neatitinka mano asmenybės, nebent kartais gal vienas kitas niuansas išlenda. Mano tėvų požiūris į mano darbą yra normalus, juk jie žino, kad vaidinu. Tik mama žiūrėdama kažkurio serialo epizodą susinervino, kad mane nužudė, ir sakė, kaip aš galiu žiūrėti, kai mano sūnų žudo!“ – prisiminimais dalinasi Tadas.

T. Gryn prisipažįsta, kad jau beveik penkiolika metų būdamas aktorystėje turėjo daug abejonių dėl šio savo pasirinkimo.

„Aišku, kad visko buvo! Gana dažnai būna tokių abejonių, net ir dabar. Bet jeigu reiktų keisti profesiją, nežinau, ką veikčiau, turbūt labai ilgą laiką galvočiau. Nors ilgainiui iškiltų ir finansinių klausimų, kad jau nebūtų iš ko rinktis ir reiktų eiti dirbti, vis tiek stengčiausi daryti tai, kas man patiktų“, – pasakoja Tadas Gryn.

Nors šiuo metu aktorius paskendęs darbuose, tačiau, nors ir trumpam, pavyko jį grąžinti laiku atgal. Paklaustas apie pirmąją meilę Tadas su šypsena veide prisimena vaikų darželio laikus.

„Oi, vaikystėje buvo labai daug meilių ir jos dažnai keisdavosi... Puikiai atsimenu savo simpatiją darželyje. Tuo metu, kai esi mažas, dar nelabai žinai skirtumų tarp mergaičių ir berniukų, ypač fiziologinių, ir tada ta simpatija mane nusivedė į tualetą parodyti, kokie tie skirtumai iš tikrųjų yra“, – juokiasi Tadas.

Nors vaikystėje Tadas turėjo daug simpatijų, tačiau ilgainiui viskas pasikeitė ir aktorius teigia, kad per savo gyvenimą nuoširdžiai pamilęs yra mažai kartų. Taip pat, jis prisipažino, kad šiuo metus puoselėja šiltus jausmus merginai, tačiau neatskleidžia, kas ji tokia.

Jau nuo rugsėjo mėnesio per LNK televiziją aktorių Tadą Gryn galėsime išvysti trečiajame serialo „Rimti reikalai“ sezone. Apie naują vaidmenį seriale Tadas nedaugžodžiauja.

„Daug pasakoti negaliu, nes tada užbėgsime į priekį ir atskleisime scenarijų. Naujajame serialo sezone atgysiu kaip Rolas, karštakošiškai šaltakraujis vaikinas, kuriam nieko nekainuoja kito žmogaus gyvybė. Rolas viską labai paprastai gali išspręsti. O kurią pusę palaikyti būsiu linkęs, sužinos tik ištikimiausi gerbėjai, sulaukę rugsėjo. O gal būsiu priešas visiems?“ – trumpai prasitaria Tadas Gryn.

Trečiasis serialo „Rimti reikalai“ sezonas – jau rugsėjį per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)