Atostogų Lietuvoje akimirkomis moteris dalinasi ir su „Instagram“ sekėjais – tiesa, Stumbrų šeima ilsisi ne tik prie jūros. Štai praėjusį savaitgalį Inga su Aivaru lankėsi Pakruojo dvare.

„Dalyvavome tapybos pamokoje, tačiau nespėjome visko apžiūrėti, tad nusprendėme nuvykti dar kartą“, – pasakoja moteris.


Ilgesio tolimiems kraštams I. Stumbrienė sako taip pat nejaučianti – pasak jos, kai kurias vietas, esančias Lietuvoje, galima sulyginti su egzotiškomis šalimis.

„Kuo daugiau važinėjame po Lietuvą, tuo daugiau nuostabių vietų atrandame. Tad tolimų kelionių nėra kada ir pasiilgti. O dar oras toks puikus. Kartais jaučiuosi kaip Balyje“, – džiaugiasi moteris.


Savo „Instagram“ paskyroje Inga pasidalino ir savo dukros Estelos vasaros planais.

„Mamytė ir dukrytė. Ir kur taip greitai bėga laikas? Šiandien išlydim dukrytę į pirmąją stovyklą. Iš tiesų, šią vasarą turėjome skristi už Atlanto į Estelos taip ilgai lauktą svajonių stovyklą pas kulinarijos genijų Gordaną Ramsį, na, bet karantinas pakoregavo planus. Tad radom puikią stovyklą ir Lietuvoje”, – rašė I. Stumbrienė.


Moteris Delfi patikina, kad stovykla praėjo puikiai, o G. Ramzio stovyklos planai yra atidėti kitiems metams.

„Estela dalyvavo stovykloje „Išlikimas“ – pirmą kartą nakvojo palapinėje, gaminosi maistą ant laužo,vykdė įvairias užduotis. Grįžusi tikrai turėjo ką papasakoti, buvo sukaupusi begalę įspūdžių“, – šypteli Inga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)