Grupės „69 danguje” narė šios markės automobiliu važinėja jau kelerius metus. 2013 m. „Audi Q5”, pasak Ingridos – puikios būklės ir be defektų.

„Tai – jau antrasis mano „Audi Q5” automobilis. Su pirmuoju važinėjau 3-ejus-4-erius metus, jį pardavėme, nusipirkome naujesnį. Tapau tikra šio automobilio gerbėja – jie itin patogūs, patvarūs, – sako Ingrida. – Be to, jie saugūs. Tiesą sakant, per visą šį laiką neturėjau su automobiliu jokių problemų, atlikau tik profilaktinius patikrinimus.“

Žinoma moteris pripažįsta, kad su automobiliu itin gaila atsisveikinti, tačiau teigia, kad šiuo metu dviejų automobilių jų šeimai – per daug.

„Šeimoje turime du automobilius. Tačiau mūsų gyvenimo būdas tapo kiek sėslesnis ir šis automobilis tapo nebelabai naudojamas – laukiausi, tada atėjo karantinas. Supratome, kad mums dviejų automobilių per daug – tiesiog stovi ir dulka garaže, – pasakoja dainininkė. – Turime hibridinį automobilį, su juo ir važinėsime – jis puikiai tinka Vilniaus kamščiams.“

Automobilis „Audi Q5” pagamintas 2013-iais metais, turi automatinę 6-ių pavarų dėžę. Pradinė parduodamo automobilio kaina – 16 400 eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (154)